Τετάρτη, Νοεμβρίου 28, 2018

Ρόδος: Πτώμα άγνωστης γυναίκας εντοπίστηκε σε παραλία

Κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο την εντόπισε στην περιοχή «Φώκια», στους Πεύκους Λίνδου. Ανήκει σε γυναίκα ηλικίας 25-35 ετών, η οποία είναι λευκή, με ύψος, περίπου, 1,75 μ. 

«Συναγερμός» έχει σημάνει από σήμερα το πρωί στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, με τον εντοπισμό πτώματος γυναίκας αγνώστων στοιχείων στους Πεύκους της Λίνδου.

Κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο εντόπισε στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους τη σορό άγνωστης γυναίκας ηλικίας 25-35 ετών, η οποία είναι λευκή, με ύψος περίπου 1,75 μ., μαύρα μαλλιά και κανονική σωματική διάπλαση, ενώ στο δεξί πόδι, στη γάμπα, φέρει τατουάζ σε σχήμα τριαντάφυλλο χρώματος μαύρο και κόκκινο.

Η άγνωστη γυναίκα φορούσε μόνο το στηθόδεσμο της και κανένα άλλο ρούχο.

Άμεσα με τον εντοπισμό της σορού ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου και το ΕΚΑΒ το οποίο και μετέφερε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Ρόδου τη σορό, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Αυτή την ώρα, σύμφωνα με τη rodiaki.gr, κλιμάκιο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου πραγματοποιεί περαιτέρω έρευνα στην παρακείμενη βραχώδη ακτή από το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της γυναίκας, για τον εντοπισμό επιπλέον στοιχείων που θα μπορούσαν να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Σημειώνεται πως δεν έχει γίνει κάποια καταγγελία εξαφάνισης στην περιοχή μας που θα μπορούσε να συνδυαστεί με τη σορό που ανευρέθηκε.


ethnos.gr - Nov 28, 2018

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More