Κυριακή, Οκτωβρίου 22, 2017

Επίθεση σε Έθνος και 24 Media - Χτύπησαν δημοσιογράφους - Ομόθυμη καταδίκη

Ομάδα περίπου δέκα κουκουλοφόρων προκάλεσε φθορές στην πρόσοψη του κτιρίου, όπου στεγάζονται τα site του ομίλου και η εφημερίδα "Έθνος", επί της λεωφόρου Συγγρού.
 
Επίθεση αγνώστων σημειώθηκε το απόγευμα στα γραφεία του Έθνους της 24 Media, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο δημοσιογράφοι, ευτυχώς όχι σοβαρά. 

Σύμφωνα με το news247.gr, ομάδα δέκα κουκουλοφόρων έσπασε τζαμαρίες με πέτρες και βαριοπούλες και έριξε μπογιές στην πρόσοψη του κτιρίου, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Συγγρού.

Επίσης έσπασαν αυτοκίνητα εργαζομένων, που ήταν σταθμευμένα έξω από το κτίριο. 

Οι άγνωστοι στη συνέχεια αποχώρησαν.

Ομόθυμη καταδίκη

Για τραμπούκικη επίθεση στα γραφεία του Έθνους κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει "τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού του δημοσιογραφικού κόσμου μας βρίσκουν όλους απέναντι". 

Απερίφραστα καταδικάζει η ΝΔ την επίθεση. Σε ανακοίνωση του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει πως αναμένουμε από τις Αρχές να πράξουν το αυτονόητο καθήκον τους, προκειμένου οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν το ταχύτερον δυνατόν στη Δικαιοσύνη.
 
Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Καταδικάζουμε με τον πλέον  κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση κουκουλοφόρων. Τίποτα δεν μπορεί να εκφοβίσει την λειτουργία του Τύπου. Οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να εντοπίσουν τους δράστες".
 
 
news247.gr /nooz.gr - Oct 22, 2017

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More