Σάββατο, Οκτωβρίου 22, 2016

Τα παιδιά του Μπάρκα μηνύουν τη μητέρα του Μπεν

Ο Χρυσοβαλάντης Μπάρκας και η αδελφή του, η Μαρία Τσέχου, αποφάσισαν να μηνύσουν την Κέρι Νίνταμ, τη μητέρα του μικρού Μπεν ο οποίος χάθηκε στην Κω το 1991.

Οι υποψίες των βρετανικών αρχών έχουν επικεντρωθεί στον εκλιπόντα Κωνσταντίνο Μπάρκα, πατέρα των δυο μηνυτών. Οι πρόσφατες έρευνες τους στην Κω δεν κατέληξαν σε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο για τη μοίρα του μικρού Μπεν αλλά βρέθηκε ένα αυτοκινητάκι το οποίο εικάζεται πως ήταν δικό του.

Η Κέρι Νίνταμ ξέσπασε κατά του Κωνσταντίνου Μπάρκα, δηλώνοντας «Ελπίζω να καίγεται στην κόλαση» και αυτή της η κουβέντα εξόργισε τα δυο αδέρφια.

Σε συνέντευξη του ο Χρυσοβαλάντης Μπάρκας της είπε πως «Η Κέρι πρέπει να προσέχει πως μιλάει για τον πατέρα μου» ενώ πλέον τα δυο αδέρφια τη μηνύουν για συκοφαντική δυσφήμιση.


topontiki - Oct 22, 2016

Τα παιδιά του Ντίνου Μπάρκα μηνύουν τη μητέρα του Μπεν Νίνταμ

Ο γιος και η κόρη του Έλληνα χειριστή εκσκαφέα στην Κω κατηγορούν την Κέρι Νίνταμ ότι προσβάλλει τη μνήμη του πατέρα τους

Η Μαρία Τσέχου και ο Χρυσοβαλάντης Μπάρκας, τα παιδιά του Έλληνα χειριστή εκσκαφέα στην Κω που θεωρείται ότι ενδεχομένως να σκότωσε κατά λάθος τον μικρό Μπεν Νίνταμ, καταθέτουν μήνυση στη μητέρα του, σύμφωνα με δημοσίευμα των βρετανικών «The Times».

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο γιος και η κόρη του Ντίνου Μπάρκα κατηγορούν την Κέρι Νίνταμ ότι προσέβαλε τη μνήμη του πατέρα τους, όταν δήλωσε δημοσίως ότι ελπίζει «καίγεται στην κόλαση».

Επιπλέον, αμφισβητούν τα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας στην Κω που εμπλέκουν τον πατέρα τους στην υπόθεση.

«Αρκετά με αυτή τη φρικτή ιστορία» είπε η κ. Τσέχου. «Δεν μίλησα για εβδομάδες γιατί ήμουν απασχολημένη με το νεογέννητο παιδί μου και άφησαν αυτή την έρευνα να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί. Αλλά πλέον πρέπει να μπει ένα τέλος σε όλο αυτό. Δεν γίνεται να έρχονται σε εμάς και στα παιδιά μας στο μέλλον και να ρωτάνε "ήταν ο πατέρας ή παππούς σας δολοφόνος;"».

Η κ. Τσέχου είπε στους Times πως «έχουμε μια οικογενειακή υπόληψη να προστατέψουμε και η προσωπική μου υπομονή, ακόμα και ως μητέρα, εξαντλήθηκε όταν η μητέρα του Μπεν είπε αυτά που είπε την προηγούμενη εβδομάδα. Πώς τολμάει;».

Υπενθυμίζεται ότι κατά την έρευνα στην οποία ηγήθηκαν Βρετανοί αστυνομικοί δεν βρέθηκαν απομεινάρια της σορού του παιδιού. Το μοναδικό εύρημα, ένα αυτοκινητάκι- παιχνίδι που, όπως αναφέρθηκε, ανήκε σε αυτόν, οδήγησε στο συμπέρασμα πως τον Μπεν πάτησε εκσκαφέας τον οποίο οδηγούσε ο Μπάρκας ενώ δούλευε στην περιοχή.

Ο Χρυσοβαλάντης Μπάρκας ωστόσο, έχει άλλη άποψη. «Σοβαρά μιλάνε; Είναι αυτό το μόνο συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουν από το εύρημα; Δεν γίνεται το παιδί να απήχθη και το παιχνίδι να έπεσε από τα χέρια του;».

«Αλλά ακόμα και αν αυτή η γραμμή έρευνας είναι αληθής, γιατί ο επικεφαλής ερευνητής ήρθε σε μένα στο τέλος της έρευνας για να ζητήσει συγνώμη για την αναταραχή που προκλήθηκε και τις αναφορές στο όνομα του πατέρα μου;».


Πηγή: www.lifo.gr- Oct 22, 2016

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More