Πέμπτη, Ιουνίου 30, 2016

Δεσμεύονται όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Στ. Ψυχάρη με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα

Mε εντολή του οικονομικού εισαγγελέα δεσμεύονται όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί και θυρίδες του Σταύρου Ψυχάρη, ο οποίος ερευνάται από την δικαιοσύνη για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή.

Με εντολή του εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται για φοροδιαφυγή Ελλήνων μεγαλοκαταθετών, τελούν πλέον υπό δέσμευση όλοι οι προσωπικοί τραπεζικοί λογαριασμοί του εκδότη και επικεφαλής του ΔΟΛ.

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, από την έρευνα που διενεργείται με βάση στοιχεία απ’ όλες τις ελληνικές τράπεζες φέρεται να εντοπίζεται για τον κ. Ψυχάρη απόκλιση από τα δηλωθέντα εισοδήματα άνω των 10 εκατ. ευρώ.

Η υπόθεση έχει ανατεθεί στο ΚΕΦΟΜΕΠ (Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου), ενώπιον του οποίου έχει κληθεί ήδη ο κ. Ψυχάρης, προκειμένου να αποδείξει την προέλευση των συγκεκριμένων ποσών.


topontiki.gr - Jun 30, 2016

________________ 

Δεσμεύθηκαν όλοι οι προσωπικοί λογαριασμοί του Στ. Ψυχάρη


Στη δέσμευση όλων των προσωπικών λογαριασμών και θυρίδων του εκδότη και ιδιοκτήτη του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη, προχώρησε ο οικονομικός εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου, ο οποίος διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για εικαζόμενη φοροδιαφυγή Ελλήνων μεγαλοκαταθετών.

Η έρευνα στηρίζεται στη λίστα καταθετών που δημιουργήθηκε με βάση 65 CD τα οποία περιέχουν τραπεζικά στοιχεία από όλες τις ελληνικές τράπεζες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελείς φέρονται να εντόπισαν στους λογαριασμούς απόκλιση άνω των 10 εκατ. ευρώ τα οποία –μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου– θεωρούνται προϊόν εικαζόμενης φοροδιαφυγής.

Η υπόθεση ερευνάται από το ΚΕΦΟΜΕΠ όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κληθεί προ διμήνου ο επιχειρηματίας για να αποδείξει με στοιχεία την προέλευση των συγκεκριμένων χρηματικών ποσών.

Naftemporiki.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More