Κυριακή, Μαΐου 29, 2016

Aπήγαγαν στο Μεξικό τον Αλ. Πουλίδο του Ολυμπιακού

Έξι ένοπλοι σταμάτησαν το αυτοκίνητο του επιθετικού του Ολυμπιακού και επιτέθηκαν στον Μεξικανό, ενώ άφησαν ελεύθερη τη γυναίκα του. Την είδηση της απαγωγής επιβεβαιώνει και ο Ολυμπιακός. 

Σοκ προκαλούν οι πληροφορίες που έρχονται από το Μεξικό και αφορούν την εξαφάνιση του Άλαν Πουλίδο! Την είδηση επιβεβαιώνουν πλέον και από τον Ολυμπιακό, μετά από επικοινωνία με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή.

Τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για έξι ένοπλους, οι οποίοι με ένα φορτηγάκι έκλεισαν το δρόμο στο αυτοκίνητο του Πουλίδο και στη συνέχεια επιτέθηκαν στο ζεύγος, το οποίο απήγαγαν.

Η Ιλεάνα, όμως, αφέθηκε ελεύθερη λίγη ώρα αργότερα και ανακρίνεται από την Αστυνομία, ούσα σε κατάσταση σοκ. Από τα λεγόμενά της, μέχρι στιγμής, δεν έχει προκύψει κάτι πολύ σημαντικό.

Από τις 2 τα ξημερώματα (τοπική ώρα) βρίσκεται σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό του θύματος και των δραστών, τόσο με ελικόπτερα, όσο και με χερσαίες δυνάμεις, από την τοπική και από την Ομοσπονδιακή Αστυνομία.

Γιώργος Σπανουδάκης
euro2day - May 29, 2016

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Aπήγαγαν στο Μεξικό τον Αλ. Πουλίδο του Ολυμπιακού

Μια είδηση που σοκάρει έρχεται από το Μεξικό, καθώς σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας, ο επιθετικός του Ολυμπιακού εξαφανίστηκε από προσώπου γης και υπάρχουν φόβοι ότι έχει απαχθεί!

Τα ξημερώματα υπήρξε μια ειδοποίηση για απαγωγή προς την τοπική Αστυνομία, η οποία από τα Μεξικανικά ΜΜΕ συνδέεται με τον ποδοσφαιριστή των πρωταθλητών Ελλάδας.

Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση, χωρίς κανείς να είναι σίγουρος αν υπάρχει απαγωγή και αν αυτή αφορά στον Αλαν Πουλίδο ή σε άλλο πρόσωπο. Η Αστυνομία αναφέρει ότι θα εκδώσει επίσημες ανακοινώσεις σε λίγη ώρα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του για διακοπές, εξαφανίστηκε.

Η οικογένειά του δεν κατάφερε για πολλές ώρες να επικοινωνήσει μαζί του, κάτι που φέρεται να επιβεβαίωσε στα μεξικανικά Μέσα και ο αδερφός του, Αρμάντο, ο οποίος είναι επίσης ποδοσφαιριστής και αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν 2015-'16 στον Κισσαμικό.

Γιώργος Σπανουδάκης
euro2day - May 29, 2016

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More