Σάββατο, Απριλίου 30, 2016

«Θαυμάστε» τον Αμβρόσιο Καλαβρύτων να εξαπολύει εμετό μίσους (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε οι ίδιοι όσα εξωφρενικά είπε για μια ακόμη φορά ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων στην κεντρική πλατεία του Αιγίου, παρουσία εκατοντάδων πιστών.

Φωτεινό παράδειγμα μέσα στην απόλυτη αθλιότητα του Αμβρόσιου, η παρέμβαση μιας γυναίκας η οποία εμφανίστηκε μπροστά στον Μητροπολίτη και του φώναξε «αυτό δεν αγάπη». Ο ίδιος πάντως όχι απλώς δεν φάνηκε να πτοείται αλλά με θράσος απύθμενο της απευθύνθηκε και σε αυστηρό τόνο της απάντησε ότι εκείνος γνωρίζει καλύτερα τι είναι αγάπη.

Εμφανώς εκνευρισμένος μάλιστα μετά την παρέμβαση της γυναίκας επανέλαβε: «να σαπίσει το χέρι του υπουργού Παιδείας και να γίνει πέτρα το κρέας και να τρυπήσει το στομάχι εκείνων που θα το φάνε».

Σύμφωνα με πιστούς οι οποίοι παρακολούθησαν το κήρυγμά του το βράδυ της Μ. Παρασκευής, ο Αμβρόσιος είπε αναφερόμενος στο ενδεχόμενο της κατάργησης των θρησκευτικών στα σχολεία: «ενώπιόν σας, παρακαλώ των εσταυρωμένο Χριστό να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας όπως η κατάργηση των θρησκευτικών».

Παρακολουθήστε το βίντεο από το 5ο λεπτό
Πηγή: koutipandoras.gr - Apr 30, 2016
___________________________

Η "κατάρα" του Αμβρόσιου στον Φίλη για τα θρησκευτικά - Άναυδοι έμειναν όσοι τον άκουσαν


Σε μία ακόμα προκλητική του ενέργεια ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος μιλώντας στους πιστούς το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής άφησε άναυδους όσους τον άκουσαν λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας όπως η κατάργηση των θρησκευτικών».

Όπως μετέφεραν αναγνώστες του enikos.gr, που ήταν αυτήκοοι μάρτυρες στο κήρυγμα Αμβρόσιου, συνέχισε με την κατάρα στους άθεους, λέγοντας: «Όσον αφορά στο κρέας που θα φάνε απόψε οι άθεοι που θα κάνουν τραπέζι, να γίνει δηλητήριο και να τους τρυπήσει το στομάχι. Να γίνει πέτρα και να μην το χωνέψουν»

«Ενώπιόν σας, παρακαλώ τον Εσταυρωμένο Χριστό να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας όπως η κατάργηση των θρησκευτικών. Όσον αφορά στο κρέας που θα φάνε απόψε οι άθεοι που θα κάνουν τραπέζι, να γίνει δηλητήριο και να τους τρυπήσει το στομάχι. Να γίνει πέτρα και να μην το χωνέψουν. Ας τρώει ο καθένας ό,τι θέλει και να λατρεύει το Θεό που θέλει αλλά να μην προκαλεί το αίσθημα του θρησκευτικού κόσμου», είπε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος.
*
Πηγή:  enikos.gr - Apr 30, 2016

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More