Δευτέρα, Αυγούστου 31, 2015

«Γιουροβίζιον» το κόμμα Γιάνη - Tου Λάκη Μπέλλου

♦ Ανακοινώνει σήμερα τον φορέα-συνιστώσα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, παρά τω Λαφαζάνη. Τι έγραψα; Συνιστώσα του Λαφαζάνη η Κωνσταντοπούλου; Καλά, αν ξαναδείτε πλάνο του Λαφαζάνη στείλτε μου μέιλ.

♦ Η Ζωή και ο Λαφαζάνης μού έτρωγαν το συκώτι, εξομολογήθηκε ο Τσίπρας σε συνεργάτες του, για να το διαδώσουν προφανώς, γιατί αλλιώς πώς θα το μαθαίναμε και να μην ψηφίσουμε τους κανίβαλους;

♦ Αν η Ζωή έτρωγε το συκώτι του Τσίπρα, είναι βέβαιο θα φάει του Λαφαζάνη το συκώτι, τα νεφρά, το πάγκρεας και το νευρικό σύστημα όλο.

♦ Ο Τσίπρας είπε επίσης ότι νιώθει σαν τον Προμηθέα Δεσμώτη. Για τον Δεσμώτη συμφωνούμε απόλυτα. Με τρία χρόνια Μνημόνιο μάς έχει δέσει χειροπόδαρα.

♦ «Δώσαμε τη δυνατότητα να εκφραστεί το γαμώτο του ελληνικού λαού» φώναξε. Τώρα εκφράζεται με «γαμώ την ατυχία μου μέσα» το επιεικέστερο.

♦ Η ψήφος ήταν μάλλον από περιέργεια: Για την πρώτη φορά Αριστερά, βρε γαμώτο, που μετατράπηκε όμως σε «για το Μνημόνιο, ρε γαμώτο»!

♦ Συνολικά 68 σελίδες είναι το νέο πρόγραμμα Θεσσαλονίκης. Λίγο μπερδεμένο. Γι' αυτό ονομάστηκε «Καζαμίας Θεσσαλονίκης».

♦ Ο Μεϊμαράκης έβγαλε διάγγελμα! Είναι και ωραιοπαθής. Ρωτούσε σαν τη Βούλτεψη: «Το μουστάκι μου πώς είναι;».

♦ Εβαλε και 47 σκιώδεις υπουργούς. Κανονικούς αναλογικά θα βάλει 118.

♦ Είναι γεγονός ότι η παρουσία του Μεϊμαράκη δίνει άλλο τόνο στον προεκλογικό αγώνα. Ανάλαφρο, γι' αυτό δεν ασχολούμαστε μ' αυτά που λέει. Αφού στις αφίσες του γράφουν όπως στις διαφημίσεις της Γωγώς Τσαμπά: «Κέφι, γλέντι, ομιλίες μέχρι πρωίας».

♦ Στο «ραντεβού στα γουναράδικα» απάντησε με το «ραντεβού στο ντιμπέιτ».

♦ Να αφήσουμε ότι δεν τον θέλει με τίποτα η Μέρκελ τον Βαγγέλα. Θα χαλάει τις φωτογραφίες.

♦ Το πρόγραμμα Μεϊμαράκη είναι παραπλήσιο με το «Ζάππειο» του Σαμαρά. Επειδή όμως εκφράζει ό,τι παλιότερο και απαρχαιωμένο, ονομάστηκε «Σάπιο 1».

♦ ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία συμπίπτουν μόνο στο ότι βρήκαν το εμπνευσμένο σλόγκαν «Μπροστά». Δεν είναι όμως καθόλου τυχαία αυτή η σύμπτωση. Σήμερα αλλάζει σύνθημα και το Ποτάμι και θα βγει κι αυτό με το «Μπροστά» για να το καταλάβουμε καλά τι εννοούν.

♦ Η απειλή για αυτοκτονία του Μητρόπουλου παραγράφηκε.

♦ Θορυβήθηκαν τα κανάλια μπας και υλοποιηθεί η απειλή και γίνει σε εκπομπή αντίπαλου σταθμού.

♦ Εξι υπάλληλοι ήλεγχαν αν λειτουργεί σωστά το φωτοτυπικό. Οι 5 θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές.

♦ Ηρθαν το πρωί στην Ελλάδα 36 επιστήμονες για να ερευνήσουν πώς έγινε η διάσπαση του ατόμου της ΔΗΜΑΡ που οι μισοί πήγαν στο ΠΑΣΟΚ και οι μισοί θέλουν να πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ.

♦ Δεν θα γίνει τελικά η ταινία του Κώστα Γαβρά με θέμα τη ζωή του Γιάνη Βαρουφάκη. Εδωσε τα δικαιώματα αλλά, πάντα αυτάρεσκος, ήθελε να παίξει και τον ρόλο του εαυτού του ο ίδιος.

♦ Ζήτησε επίσης, και δεν έγινε δεκτό βέβαια, ο τίτλος του Γαβρά να είναι «Ζ», από το «Ζαν» του ονόματός του στα γαλλικά.

♦ Τελικά όμως το «Ζ» το κέρδισε με άλλον τρόπο η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Είναι το όνομα του φορέα που ανακοινώνει σήμερα. «Ζ» σημαίνει και «Ζ-ήτα».

♦ Η διάσκεψη των συνιστωσών Λαφαζάνη θα μεταδίδεται εφεξής απευθείας από το Κανάλι της Βουλής.

♦ Αφού τα λέμε όλα, να πούμε τι γίνονται οι προσπάθειες Βαρουφάκη για τη δημιουργία πανευρωπαϊκού κόμματος. Πάνε πολύ καλά. Το πανευρωπαϊκό κόμμα του Γιάνη μάλιστα θα ονομάζεται «Γιουροβίζιον».


Παμε Λουκετο
efsyn.gr - 31.08.2015

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More