Σάββατο, Νοεμβρίου 30, 2013

2 νέες τραγωδίες στη Ρόδο! - Απαγχονίστηκε στην Αθήνα μοναχοπαίδι , οικογένειας με συγγένεια με γνωστό παλαιό πολιτικό της Ρόδου - Νεκρός 23χρονος με μοτοσικλέτα στην Κρεμαστή - Ποιός είναι

Σπαραγμός σε γνωστή οικογένεια της Ρόδου. Η 28χρονη δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και ύστερα από ειδοποίηση του πατέρα της καθηγητή οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα
Τραγωδία κτύπησε το σπίτι γνωστής οικογένειας της Ρόδου τη νύχτα της Παρασκευής. Η 28χρονη κόρη, μοναχοπαίδι της οικογένειας, έθεσε τέρμα στη ζωή της, με απαγχονισμό στο σπίτι όπου διέμενε.
 
Πρόκειται για την Τ. Β. 28 χρονών, απόφοιτη της Νομικής και του οικονομικού τμήματος της Νομικής η οποία έκανε μεταπτυχιακό και ταυτόχρονα εργαζόταν σε φοροτεχνικό γραφείο.
 
Η τραγική είδηση έγινε αστραπιαία γνωστή στη Ρόδο και πραγματικά έχει συγκλονίζει ολόκληρη την τοπική κοινωνία.
 
Η μητέρα της 28χρονης Π. Ρ. εργάζεται σε Δημοτική επιχείρηση, ενώ ο πατέρας της είναι συνταξιούχος καθηγητής.
 
Η οικογένεια έχει στενή συγγένεια με παλαιό πολιτικό της Ρόδου από τους πιο διακεκριμένους.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Rodosalarm την Παρασκευή το βράδυ ο πατέρας της τραγικής αυτόχειρας την καλούσε στο τηλέφωνο επί πολύ ώρα και δεν απαντούσε. Οι προσπάθειες του συνεχίστηκαν και όταν πλέον αργά δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με το παιδί του ενημέρωσε την αστυνομία.
 
Όταν η αστυνομία έφθασε στο σπίτι η πόρτα ήταν κλεις΄τη και από το σπίτι δεν απαντούσε κανένας. Μπροστά στην ανησυχία και την αγωνία που είχαν δημιουργηθεί, οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα: Η 28χρονη είχε θέσει τέλος στη ζωή της με απαγχονισμό!


πηγή : rodosalarm.gr

Νεκρός 23χρονος με μοτοσικλέτα ενώ κατευθυνόταν από Κρεμαστή προς Παστίδα 


H υπερβολική ταχύτητα και η ολισθηρότητα του δρόμου λόγω της πρωινής υγρασίας ήταν τα αίτια που έκοψαν το νήμα της ζωής σε έναν ακόμα νέο παιδί στη Ρόδο το πρωί του Σαββάτου (σήμερα).
Πρόκειται για τον Πανορμίτη Πιχιδέ του Αχμέτ 21 χρονών ο οποίος εκείνη την ώρα επέστρεφε στο σπίτι του στα Μαριτσά.

Λίγο μετά την οδό Ικάρων στην έξοδο της Κρεμαστής προς Παστίδα Μαριτσά ο 21χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας έχασε τον έλεγχό της πάνω στη στροφή και αφού προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο εκτινάχθηκε μακριά σε αγρόκτημα. Η πρόσκρουση και η πτώση του στο έδαφος προκάλεσαν στον νεαρό οδηγό θανάσιμα τραύματα στο θώρακα και το κεφάλι. 

Χαρακτηριστικό της πρόσκρουσης είναι το γεγονός ότι το μπροστινό μέρος της μοτοσικλέτας με το τιμόνι αποκόπηκε από το υπόλοιπο τμήμα της.



πηγή :  rodosalarm.gr
Φωτο ΣΙΕΧ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More