Πέμπτη, Αυγούστου 30, 2012

Hell-o και πάλι, Τόνι.

Hell-o και πάλι Τόνι. 
Κάθε φορά καταφέρεις να με εκπλήσσεις. Καταρρίπτεις κάθε ρεκόρ ανικανότητας κι απανθρωπιάς, που πίστευα ως τώρα ότι ήταν ακατάρριπτα. 
Πες μου, έχετε κάποιο μυστικό, που σας κάνει τόσο ανόητους εκεί στη νέα δημοπρασία, ή είναι πηγαίο το ταλέντο να καταστρέφετε από τα θεμέλια, οτιδήποτε  πιάνετε;

Τελικά έκανες την Υγεία σαν τα μούτρα σου. 
Τι έχουν; Είναι χάλια μπλε.  
Οι άνθρωποι δεν έχουν φάρμακα, αν και πληρώνουν περισσότερα παρά ποτέ, χρεώνονται τα μαλλιοκέφαλα τους για τρισάθλιες υπηρεσίες στα ερειπωμένα Νοσοκομεία, όσα απέμειναν. 
Για τα Φαρμακεία δεν μιλάω καν, για να μη συγχύσω κι άλλο τους ασθενείς. Τι να πω άλλωστε; 
Η κατάσταση μιλάει από μόνη της. 
Με την ευκαιρία…  
Ρε Αντωνάκη, αυτό με τη χρέωση των τηλεφώνων για τα ιατρικά ραντεβού, δεν ντράπηκες να το κάνεις; Πως; Αφού η υγεία έγινε μπουρδέλο, τουλάχιστο να βάλετε τις κατάλληλες γραμμές; Εντάξει, άμα το θέτεις έτσι…
Δεν είναι ότι είσαι «λήσταρχος» το μόνο πρόβλημα. 
Είναι και οι ανοησίες που αμολάτε σαν αέρια εντερικής διαταραχής.  
Βγαίνει και λέει πχ η νέα δικτατορία, ότι δεν είχε σκεφτεί ποτέ να βάλει φόρο για τα ΙΧ που αποσύρονται.  
Δηλαδή τα κανάλια, που εξυπηρετούν τα συμφέροντα σας και γλύφουν τα οπίσθια σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, το έβγαλαν από την κοιλιά τους;
Να σου πω τι έγινε: Βάλατε καμιά πενηνταριά νέα, άδικα, παρανοϊκά, σχιζοφρενή, σαδιστικά μέτρα. Μετρήσατε αντιδράσεις και αφού είδατε, ότι σας μούντζωσαν και οι πεθαμένοι, πήρατε κάνα - δυο πίσω.
Πόσοι νομίζετε ότι σας έμειναν για τους δουλέψετε; Ούτε 2 εκατομμύρια γίδια δεν σας ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές.  
Κι αυτοί μέρα με την ημέρα, φεύγουν μακριά. Βλέπουν τώρα τι τους περιμένει.
Σας τα λέγαμε όμως, γιδοπρόβατα, το θυμάστε;
Όχι, δεν χαιρόμαστε που δικαιωθήκαμε, όπως δεν θα χαιρόμασταν, αν βλέπαμε την πυρκαγιά να έρχεται κατά πάνω μας και φωνάζαμε.
Αλλά 1,8 εκατομμύρια από το λαό, όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα για τη μνημονιακή λαίλαπα, έριξαν δυστυχώς από πάνω και το λαδάκι τους στη φωτιά. Ευτυχώς η πλειοψηφία δεν τον ψήφισε.
Με δανεικούς ψήφους κυβερνάς σαμαρούλη,  κι αν σκεφτείς την κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, με χρεοκοπημένους ψήφους.
Αφού ο Μπενύτο βάρεσε χρεοκοπία στη χώρα, μετά πτώχευσε και το κόμμα.  
Χύνουν καυτά δάκρυα, γιατί δεν θα ξαναβγεί κανείς τους.
Μια απ τα ίδια και στο Κουβελιστάν. Ακούγονται κάτι περίεργοι χτύποι το βράδυ από το δωμάτιο του Φώτη. Μην ανησυχείτε, ο Κουβέλης χτυπάει το κεφάλι του.  
Αποχαιρετά έτσι, την έδρα που χάνει.
Κάνανε τη Βουλή οικογενειακή συγκέντρωση.
Ότι συγγενείς υπήρχαν, συναντήθηκαν στο κηφηνείο της βολής.
Τι συγκίνηση ήταν αυτή! Ξαδέρφια, συμπεθέρες, μπατζανάκια, θείτσες, νονοί (κυρίως αυτοί), παιδιά, εξώγαμα… όλα τα σόγια των βουλευτών ανταμώσανε και μιλάγανε με τις ώρες.
Αμ το άλλο; Εκείνη η ριμάδα η διαφήμιση για το παραεμπόριο.
Για να έχουμε καλό ρώτημα, πόσο στοίχισε στους φορολογούμενους; Φταίει λένε το παραεμπόριο! Όχι η Πολιτική του Μνημονίου, ή το Σύστημα…  
Κι έλεγα, ποιόν άλλο θα βρει ότι φταίει…
Τα stage, τα είπε ο χαζός. Τα ταξί επίσης. Τους εμπόρους τους έβρισαν πέρσι. Τους εργαζόμενους το ίδιο. Τους γιατρούς, φαρμακοποιούς, τους βρίζουν και φέτος. Τους συνταξιούχους τους σπίλωσαν τον προηγούμενο μήνα. Οι μετανάστες διώκονται καθημερινά, οι φοιτητές κι οι μαθητές δέρνονται… Έμεινε το παραεμπόριο και οι εξωγήινοι.
Τα UFO τα κρατάνε για αργότερα.
Με τις γειτονικές χώρες, είπαν να μην πουν καμιά κουταμάρα, ότι φταίνε αυτοί για την οικονομία, μιας και μπορεί να αγοράσουν κανένα νησί.
Ο Νταγίπ πχ επειδή έχει πρόβλημα, αφού χάνει το Κουρδιστάν, ίσως αγοράσει τη Θράκη και το μισό Αιγαίο. Καλή τιμή, ωραίο περιβάλλον, θάλασσα… μια χαρά. Θα πει στους Τούρκους: Εντάξει, χάσαμε τα βουνά, άλλα δείτε εδώ παραλίες, δείτε ομορφιές. Τα πήραμε και στις εκπτώσεις, κοψοχρονιά…
Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι οι προτεραιότητες που δίνει ο «ανοιχτομάτης». Ξέρετε γιατί καίγεται;
Όχι μήπως σωθεί καμιά σύνταξη, θα τις δώσει όλες στο Ράιχ.
Ούτε για την ανεργία.
Τα ρουσφέτια να είναι καλά, και τα κοινωφελή μέσω των ΜΚΟ.  
Μια και το φέρε η κουβέντα, το έλα να δεις, γίνεται με τα τηλέφωνα των βουλευτών. Εκεί βάλε ροζ γραμμή, χαζέ, να τα κονομήσεις. Όταν τα γαλάζια κομματόσκυλα παίρνουν για διορισμό…

Αλλά, στο θέμα μας. Τι καίει το σαμαρά; Είπαμε, δεν είναι το χαράτσι. Κι εκεί θα τους γδάρει όλους, θα μας αλλάξει πάλι τα φώτα.
Όχι ούτε η παιδεία τον νοιάζει, Θεός σχωρέστην. Τον καίει το μείζον, το τεράστιο, το εθνικό θέμα της εκλογής του γραμματέα της ΝΔ!
Αν είχατε φαγούρα, μάθατε το λόγο.  
Ανησυχεί μήπως βγει ο Κακλαμάνης. Και θέλει να βγει ο Κεφαλογιάννης. Είχα μια σκασίλα.
Αφού σήμερα, δεν έφαγα από την αγωνία (το ότι είμαι ταπί είναι σύμπτωση).
Βλέπετε ένας άσχετος, που τον είχε για φαβορί, έπιασε πάτο. Κάηκε στην εκκίνηση.
Είτε βγει, είτε δεν βγει ο Κακλαμάνης, από το μπουχέσα ως την κόρη, κι από το τσεκουράτο ακτιβιστή, ως τον καγκελάριο, όλοι σε αγαπάνε.
Βέβαια, αγάπη από αγάπη διαφέρει. Ο χοντρός πχ σε θέλει στα κάρβουνα. Η οικογένεια με τα κρεμμυδάκια. Ο ναζί, με πατάτες στο φούρνο. Κι ο καγκελάριος; Σούπα βελουτέ κολοκύθας.  
Αντώνη, δεν περιμένουμε από αυτούς να σε ρίξουν. Αυτοί απλά θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την αναπόφευκτη συντριβή σου. 
Άλλωστε μνημόνιο ψηφίζουν, κατουρημένες ποδιές φιλάνε. Ο λαός θα σε ρίξει. Άδικα ξαγρυπνάς και μηχανορραφείς για το τσιράκι, το γραμματέα.
Στη Θεσσαλονίκη καλά κάνεις και πας για λίγες ώρες.  
Άμα σου βαστά, κατέβα να εξηγήσεις πως επαναδιαπραγματεύθηκες τη λάντζα του σπιτιού της Μέρκελ. Εξήγησε, γιατί θα πρέπει να πληρώσουν πάλι οι φτωχοί. 
Γιατί θα απολυθούν κι άλλοι. 
Γιατί επιμένεις σε καθαρά παράνομους και παράλογους φόρους. Για ποιο λόγο να δώσουν 50€ για να ξεχωρίσουν οι λογαριασμοί της ΔΕΗ από το χαράτσι, το οποίο υποσχέθηκες κατ επανάληψη στα γίδια, ότι θα καταργήσεις.
Άμα σου βαστάει έλα, να μιλήσεις στο λαό. 
Η Μακεδονία θεωρούνταν μπλε. 
Όπως η Κρήτη κάποτε πράσινη.  
Τι έγινε Αντωνάκη; Τα έκανες πάνω σου; Πάνα αγόρι μου. Πάνα για την ακράτεια. Και θηλιά για τη φαυλότητα. 
Έλα, πως και πως σε περιμένει ο λαός. 
Το γιαούρτι που θα σε κεράσουν θα είναι περιποιημένο. 
Με ολόκληρα κομμάτια πέτρας μέσα…

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More