Πέμπτη, Ιουνίου 06, 2024

Δήμος Ρόδου: Λουκέτο στο beach bar Santa Marina με τις ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα...


Το συγκεκριμένο κατάστημα είχε ξεσηκώσει σάλο πέρσι όταν είχαν κυκλοφορήσει βίντεο με υπάλληλο να σερβίρει μέσα στη θάλασσα - Χθες είχαν διαπιστωθεί παρανομίες στη διάρκεια ελέγχου από το Λιμενικό - 

Λουκέτο βάζει ο δήμος της Ρόδου στο beach bar Santa Marina, στην περιοχή Αγία Μαρίνα του νησιού, καθώς όπως διαπιστώθηκε στη διάρκεια ελέγχων οι ιδιοκτήτες είχαν προβεί σε μια σειρά παρανομιών και μάλιστα σε περιοχή που απαιτείτο άδεια από την αρχαιολογική υπηρεσία, πράγμα που βεβαίως δεν είχε λάβει χώρα. 

Πιο συγκεκριμένα, η σφράγιση του καταστήματος έχει προγραμματισθεί να γίνει το πρωί της 20ης Ιουνίου. Ωστόσο, χθες, παρανομίες διαπιστώθηκαν και στη διάρκεια ελέγχου από κλιμάκιο του λιμεναρχείου Ρόδου και της Κτηματικής Υπηρεσίας. 

Είναι χαρακτηριστικό, ότι το συγκεκριμένο κατάστημα είχε βρεθεί πέρσι στην επικαιρότητα όταν είχαν κυκλοφορήσει βίντεο με υπάλληλό του να σερβίρει μέσα στη θάλασσα, αφού είχαν κατασκευαστεί πλατφόρμες- ξαπλώστρες μέσα στο νερό. 

Ίδιες πλατφόρμες, παρά το σάλο και τους ελέγχους τοποθετήθηκαν ξανά στη θάλασσα. Η απόφαση του δήμου της Ρόδου για τη σφράγιση του καταστήματος αναρτήθηκε στη Διαύγεια:




ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More