Παρασκευή, Μαΐου 31, 2024

Εκρηκτική συνέντευξη Κασσελάκη σε ραδιόφωνο της Ρόδου: Αποχώρησε με αιχμές κατά της δημοσιογράφου (Ηχητικά)


 

Ένταση επικράτησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Voice στην Ρόδο ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη. - 

Η δημοσιογράφος επιτέθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη για την αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου το 2015, μέτρο το οποίο επέβαλαν οι θεσμοί στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. 

«Πέντε χρόνια κυβερνά η ΝΔ και μου λέτε για τον Βαρουφάκη; Φταίει ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης γιατί δεν αποδίδεται το μεταφορικό ισοδύναμο;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσιογράφο που του απάντησε ότι «μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις, αλλά το μεταφορικό ισοδύναμο δεν μπορεί να αντισταθμίσει τις απώλειες ΦΠΑ».

Από την άλλη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέδειξε τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στα νησιά (συγκοινωνίες, Παιδεία, Υγεία, κλπ) και τόνισε πως η κυβέρνηση της ΝΔ θα μπορούσε αν ήθελε να βελτιώσει την κατάσταση. «Δεν είναι ανάγκη να αποφεύγουμε ότι υπάρχει κυβέρνηση 5 χρόνια και να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για όλα, είναι καιρός αυτή η καραμέλα να λήγει» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, η δημοσιογράφος υποστήριξε πως οι πολίτες της Ρόδου εξέφρασαν στον κ. Παπαθάναση την ικανοποίηση τους για το βιοτικό τους επίπεδο και υπονόησε ότι η επίσκεψη Κασσελάκη στο νησί δεν είχε ανταπόκριση από τους Ροδίτες, κάτι που εκνεύρισε τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε άρθρο του μετά το περιστατικό, ο ραδιοφωνικός σταθμός χρησιμοποιεί βαρείς χαρακτηρισμούς για να περιγράψει τον Στέφανο Κασσελάκη. «Αλαζονικός, είρωνας, εριστικός αλλά και φοβικός» αναφέρει συγκεκριμένα. 

Σημειώνεται ότι η δημοσιογράφος Ρένα Παυλάκη εργάζεται ως Σύμβουλος Επικοινωνίας του Νεοδημοκράτη Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου.

Ακούστε τα  Ηχητικά και άλλες ειδήσεις => ΕΔΩ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More