Δευτέρα, Νοεμβρίου 27, 2023

Νίσυρος: Θέση για την αναφορά του δημάρχου σε βάρος της ιατρού παίρνει η παράταξή του - Τι αναφέρει ο Δρ Παπανικολάου


 

Να σταματήσει να εργαλοποιείται η αναφορά του Δημάρχου Νισύρου για τη συμπεριφορά της  γιατρού του Πολυδύναμου Ιατρείου, ζητά η δημοτική παράταξη  «Πατριωτική Ενωτική Κίνηση Αναγέννησης».

Αναφέρει ότι ο Δήμαρχος απευθύνθηκε με θεσμικό τρόπο στην προϊστάμενη αρχή της γιατρού, μετά τα παράπονα που δέχθηκε από αρκετούς πολίτες για την αλλαγή της συμπεριφοράς της, τονίζοντας πως η εργαλειοποίηση συμβάλλει στον διχασμό και στην τοξικότητα της τοπικής κοινωνίας της Νισύρου.

Επισημαίνει ότι το αίτημα του Δημάρχου για τοποθέτηση δεύτερου γιατρού στο νησί είναι δίκαιο και αναγκαίο και διευκρινίζει ότι δεν έγινε ποτέ καμία ενέργεια απομάκρυνσης της ιατρού από τον δήμαρχο Νισύρου.

Σημειώνεται ότι οι κάτοικοι της Νισύρου προχώρησαν σε συγκέντρωση υπογραφών για τη στήριξη της ιατρού καταγγέλλοντας ως ψευδή και προσβλητική την αναφορά του δημάρχου σε βάρος της. 

Με πληροφορίες από www.ertnews.gr

----------------------------------------


Σήμερα Δευτέρα,27/11/2023, ο Δρ Παναγιώτης Παπανικολάου, Διδάκτορας Ιατρικής Σχολής Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Μέλος των : Ελληνικής Νευροχειρουργικής Εταιρείας (Υπεύθυνος Επιτροπής Υποειδικότητας Νευροτραυματολογίας - Νευροεντατικής) , European Acossiation of Neurosurgical Societies (EANS), Congress of Neurological Surgeons (CNS), Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) (Γενικός Γραμματέας), Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (εκλεγμένος στην ΓΣ), με ανάρτησή του στο Χ, αναφέρει:

 

P.G. Papanikolaou
@PGPapanikolaou
Ο διοικητής 2ης ΥΠΕ (Δ. Αθήνα, Δ. Αττική, Πειραιάς, Κυκλάδες, Β. Αιγαίο, Δωδεκάνησα) αντί να ασχοληθεί με τα προβλήματα μονάδων υγείας ευθύνης του, ασχολείται με.. κουτσομπολιά του χωριού ποιόν υποψήφιο δήμαρχο στηρίζει το σόϊ της γιατρού !

Απίστευτη καταγγελία. Ο δήμαρχος Νισύρου θέλει να κάνει ντα ντα την μοναδική γιατρό στο ΠΙ του νησιού επειδή ο σύντροφός της είναι... "πολιτικός του αντίπαλος" ( ; ) κι ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ κ. Ροϊλός κάνει το χατηράκι του δημάρχου ασκώντας πειθαρχική δίωξη ενάντια στην γιατρόα τον χαίρεσαι υπουργέ
@chrisochoidis
P.G. Papanikolaou
@PGPapanikolaou

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More