Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 29, 2023

Π. Γαλανού: Στο Νοσοκομείο Ρόδου υπάρχει κλινική που μετατράπηκε σε μαγαζί


Σε σοβαρές καταγγελίες, με αφορμή την ακύρωση των τακτικών χειρουργείων -λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων- προχώρησε σήμερα, μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Ρόδου και Διευθύντρια του Αναισθησιολογικού Τμήματος, Πολύμνια Γαλανού. 

Σημειώνεται, ότι από τις 20 Σεπτεμβρίου στο Νοσοκομείο Ρόδου εξυπηρετούνται μόνο έκτακτα χειρουργικά περιστατικά, γεγονός, που έχει προκαλέσει την αγανάκτηση των ασθενών. 

«Όταν βάζουμε πελατάκια στα χειρουργεία ως έκτακτα, ενώ δεν είναι, οι λίστες μένουν πίσω» ανέφερε, σημειώνοντας ότι «ψαρεύονται άτομα μέσα από τη λίστα, ενώ κάποιοι περιμένουν δύο χρόνια». 

Έκανε λόγο για κλινική, που έχει μετατραπεί σε μαγαζί, από την οποία θεωρεί, ότι διέρρευσε το έγγραφο για την ακύρωση των τακτικών χειρουργείων, τονίζοντας ότι οι υπεύθυνοι δεν φοβούνται τίποτα, γιατί έχουν πίσω τους οργανώσεις και κυκλοφορούν με επώνυμους και πολιτικούς. 

Επισήμανε, ότι “οι αναισθησιολόγοι αποχώρησαν από το Νοσοκομείο γιατί είχαν «νταβατζήδες» από πάνω τους και όχι συναδέλφους, ενώ χαρακτήρισε θράσος, που διώκεται ποινικά τη δημοσιοποίηση του εγγράφου της προς τη διοίκηση”. 


Πηγή: www.ertnews.gr


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More