Δευτέρα, Νοεμβρίου 06, 2017

Πυροβολισμοί έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Πυροβολισμοί έπεσαν λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Δευτέρας κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στόχος των πυρών ήταν η κλούβα των ΜΑΤ που βρίσκεται κοντά στα γραφεία του κόμματος, ενώ οι σφαίρες χτύπησαν κατάστημα που βρίσκεται δίπλα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, στο σημείο βρέθηκαν τρεις κάλυκες από σφαίρες, πιθανόν από τυφέκιο τύπου Καλάσνικοφ ή άλλο μεγάλο όπλο, ενώ εκτιμάται ότι στόχος των πυροβολισμών ήταν ο φρουρός των ΜΑΤ που βρίσκεται στη γωνία των οδών Διδότου και Ζωοδόχου Πηγής.

Μάλιστα, ο φρουρός φέρεται να δήλωσε ότι είδε το άτομο που το επιτέθηκε και ότι μόλις είδε τη λάμψη από την κάνη του όπλου έπεσε στο έδαφος ενώ οι σφαίρες πέρασαν ξυστά από το σώμα του.

Το χρονικό της επίθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο άγνωστος που άνοιξε πυρ κατά των ανδρών της διμοιρίας των ΜΑΤ, προσέγγισε πεζός τους σκοπούς στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Διδότου με προτεταμένο το όπλο. Οι αστυνομικοί στη θέα του ενόπλου έπεσαν στο έδαφος, με τον δράστη να πυροβολεί εναντίον τους.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της επίθεσης, ο οποίος βρίσκοτάν περίπου ένα τετράγωνο πιο μακριά, στη συμβολή των οδών Ζ. Πηγής και Ανδρέα Μεταξά, ενώ ιδιαίτερη ανησυχία προκλήθηκε στους εργαζόμενους και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονταν στο κτίριο την ώρα που έπεσαν οι πυροβολισμοί.


topontiki.gr - Nov 06, 2017

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More