Σάββατο, Σεπτεμβρίου 30, 2017

Πέθανε αιφνιδίως ο πατέρας των Αντετοκούνμπο


Η ξαφνική απώλεια του Τσαρλς Αντετοκούνμπο προκάλεσε σοκ στην οικογένεια -

Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο, πατέρας των Γιάννη, Θανάση, Κώστα, Φράνσις και Άλεξ πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο Μιλγουόκι.

Ο Τσαρλς άφησε τις πρώτες ώρες του Σαββάτου (απόγευμα Παρασκευής για τις ΗΠΑ) την τελευταία του πνοή στο Μιλγουόκι στα 53 του χρόνια . Η συγκεκριμένη εξέλιξη ήρθε εντελώς αναπάντεχα, καθώς δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η ξαφνική απώλεια του πατέρα των αθλητών προκάλεσε σοκ στην οικογένεια ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πήρε άδεια από τον Παναθηναϊκό και αποχώρησε από την Ελλάδα και τις προπονήσεις της ομάδας για να βρεθεί εσπευσμένα στο Μιλγουόκι. Εκεί βρίσκεται για προπονήσεις ο αδελφός του Γιάννης.

Ο 53χρονος «πατριάρχης» της οικογένειας Αντετοκούνμπο ήταν αυτός που ώθησε τους γιους του στον αθλητισμό και υπήρξε πάντα υποστηρικτικός σε κάθε τους βήμα εκφράζοντας συχνά το πόσο υπερήφανος ήταν για την εξέλιξή τους.

Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της Νιγηρίας στα νεανικά χρόνια του, ενώ το 1991 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του, Βερόνικα.

Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο κατοικούσε μόνιμα στο Μιλγουόκι μετά τη μετακόμιση του Γιάννη στους Μπακς. Πέρα από τον Γιάννη και τον Θανάση, είχε άλλα τρία παιδιά, τον Κώστα, τον Άλεξ και τον Φράνσις. Στα νιάτα του ήταν ποδοσφαιριστής και μαζί με τη σύζυγό του, Βερόνικα, άφησαν τη Νιγηρία για μία καλύτερη ζωή πριν από πολλά χρόνια. 

Πηγές: www.lifo.gr - sport-fm.gr - Sep 30, 2017

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More