Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016

Ρόδος: Ρομά επιτέθηκε σε περαστικό και λιμενικούς

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας περαστικός, που διατηρεί κατάστημα στην Παλιά Πόλη, περνώντας από το σημείο που βρισκόταν η Ρομά ζητιανεύοντας με τα δύο της παιδιά, της έκανε παρατήρηση να φύγει και να σταματήσει να ενοχλεί τους τουρίστες.

Η αντίδραση της αθίγγανης ήταν απίστευτη, αφού σηκώθηκε και όρμησε κατά πάνω του, βρίζοντας τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ο άνδραςς ζήτησε βοήθεια από τους λιμενικούς που βρίσκονταν λίγα μέτρα παραπέρα και τότε η ίδια του έριξε στο πρόσωπο ένα μπουκάλι με νερό.

Ο ένας από τους δύο λιμενικούς την ακινητοποίησε και ο δεύτερος της πέρασε χειροπέδες, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και η αστυνομία για να στείλει στο σημείο την ομάδα ΔΙΑΣ και να γίνει έτσι η σχετική σύλληψη.

Την ώρα που περίμεναν να έρθουν οι αστυνομικοί, η τσιγγάνα αιφνιδιαστικά κινήθηκε στο μέρος του λιμενικού και τον δάγκωσε στο χέρι!

Ο λιμενικός αντέδρασε ψύχραιμα και την απομάκρυνε με ήπιο τρόπο, όπως περιέγραψαν μιλώντας στη «Ροδιακή» αυτόπτες μάρτυρες.

Στη συνέχεια, η τσιγγάνα μεταφέρθηκε στο αστυνομικό Τμήμα Ρόδου ενώ ο λιμενικός στο νοσοκομείο για να γίνουν προληπτικές εξετάσεις.


Πηγή: Rodiaki  / topontiki.gr - Sep 30, 2016

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More