Το
πλούσιο τουριστικό προϊόν της Κω είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σε
βάθος Γερμανοί δημοσιογράφοι και Γάλλοι bloggers, που επισκέφθηκαν το
νησί τον Ιούλιο, στο πλαίσιο δημοσιογραφικών ταξιδίων (Press Trips) τα
οποία διοργάνωσαν τα Γραφεία ΕΟΤ Γερμανίας και Γαλλίας, αντίστοιχα, σε
συνεργασία με τον Δήμο Κω.
Συγκεκριμένα, από τις 18 έως τις 21 Ιουλίου στην Κω βρέθηκαν δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι κατά την παραμονή τους επισκέφθηκαν γραφικά σημεία της Κω, περιηγήθηκαν σε πολιτιστικά μνημεία και περιοχές εξαιρετικού φυσικού κάλλους, συναντήθηκαν με τοπικούς παραγωγούς, ενώ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και τις ιδιαίτερες γαστρονομικές γεύσεις που προσφέρει η τοπική κουζίνα. Πριν από την αναχώρησή τους, οι Γερμανοί δημοσιογράφοι εξέφρασαν τις ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις που αποκόμισαν από το νησί και υπογράμμισαν την εγκάρδια φιλοξενία που είχαν από τους κατοίκους του.
Επίσης, απο τις 25 μέχρι τις 28 Ιουλίου, την Κω επισκέφθηκαν και πέντε Γάλλοι bloggers, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο του Ασκληπειού, σε ελαιοτριβεία και μελισσοκομεία της περιοχής, ενώ είχαν επίσης την ευκαιρία να γευτούν πολλές τοπικές συνταγές. Όλοι τους δήλωσαν ενθουσιασμένοι με το νησί, τοσο για την ποικιλία των δραστηριοτήτων που προσφέρει όσο και για τη φυσική ομορφιά του.
Πηγή: kosnews24 - July 30, 2016
Συγκεκριμένα, από τις 18 έως τις 21 Ιουλίου στην Κω βρέθηκαν δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι κατά την παραμονή τους επισκέφθηκαν γραφικά σημεία της Κω, περιηγήθηκαν σε πολιτιστικά μνημεία και περιοχές εξαιρετικού φυσικού κάλλους, συναντήθηκαν με τοπικούς παραγωγούς, ενώ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και τις ιδιαίτερες γαστρονομικές γεύσεις που προσφέρει η τοπική κουζίνα. Πριν από την αναχώρησή τους, οι Γερμανοί δημοσιογράφοι εξέφρασαν τις ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις που αποκόμισαν από το νησί και υπογράμμισαν την εγκάρδια φιλοξενία που είχαν από τους κατοίκους του.
Επίσης, απο τις 25 μέχρι τις 28 Ιουλίου, την Κω επισκέφθηκαν και πέντε Γάλλοι bloggers, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο του Ασκληπειού, σε ελαιοτριβεία και μελισσοκομεία της περιοχής, ενώ είχαν επίσης την ευκαιρία να γευτούν πολλές τοπικές συνταγές. Όλοι τους δήλωσαν ενθουσιασμένοι με το νησί, τοσο για την ποικιλία των δραστηριοτήτων που προσφέρει όσο και για τη φυσική ομορφιά του.
Πηγή: kosnews24 - July 30, 2016