Σάββατο, Νοεμβρίου 28, 2015

Επίθεση Καμμένου στη ΝΔ του Σαμαρά για την κατάληξη του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών

Στα σημεία σύγκλισης και απόκλισης των κομμάτων, όσον αφορά προσφυγικό, συνταγματική μεταρρύθμιση (επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι συζητήθηκε αλλαγή του εκλογικού νόμου) και ασφαλιστικό αναφέρθηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εξερχόμενος του Προεδρικού (Video) 

Στη Νέα Δημοκρατία και ιδιαίτερα στον Αντώνη Σαμαρά και τα προερχόμενα από το ΛΑΟΣ στελέχη, επιτέθηκε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τη μη αφορμή επίτευξης συμφωνίας στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.

Ο κ.Καμμένος  είπε ότι οι πολιτικοί αρχηγοί συμφώνησαν για το μεταναστευτικό που αποτελεί διεθνές και όχι ελληνικό θέμα. Ανέφερε ειδικότερα: “Ζητήσαμε την ενίσχυση της χώρας από την ΕΕ και την εμπλοκή της Frontex , δεν τίθεται θέμα κοινών περιπολιών”. Άφησε όμως αιχμές για τη στάση της ΝΔ λέγοντας ότι “επικράτησαν οι φωνές από Σαμαρά και ΛΑΟΣ”.

Ανακοίνωσε επίσης ότι στο πλαίσιο της συνταγματικής αναθεώρησης τα υπόλοιπα κόμματα πλην ΝΔ συμφώνησαν στην αλλαγή του εκλογικού νόμου από αυτή τη Βουλή.

Σχολίασε τέλος τη διαφωνία ΝΔ- ΠΑΣΟΚ όσον αφορά στο ασφαλιστικό, υποστηρίζοντας ότι “Η συμμαχία Σαμαρά Βενιζέλου οδήγησε στη διαφοροποίηση των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων τους. Η θέση που τελικά διαμορφώσαμε ήταν μια θέση κοινής λογικής με διάσωση των ασφαλιστικών ταμείων και μη περικοπή των συντάξεων”.

Βίκυ Σαμαρά
news247 - Nov 28, 2015

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More