Παρασκευή, Οκτωβρίου 30, 2015

2010-2015 - Πέντε χρόνια προσφοράς – Η Ρόδος για τη Ζωή – Αγώνας δρόμου – περπάτημα κατά του καρκίνου -VIDEO

Το περίπτερο στον πεζόδρομο του Ακταίον θα είναι ανοιχτό και αύριο 10.00-13.00 και 17.00-20.00. Σας περιμένουμε!

Have you got your t-shirt yet? If not head down to our kiosk, situated right next to Aktaion. Kiosk opening times: 10.00-13.00 and 17.00-20.00 daily.
T-shirt costs 5€!

Το video είναι δημιουργία των παιδιών του Λυκείου του “Ροδίων Παιδεία”
Μόνο με την βοήθεια των Εθελοντών μπορούμε να οργανώσουμε τον Αγώνα, όσοι ενδιαφέρεστε να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε μας τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο Inbox. Ευχαριστούμε!

The race can only be organised with the help of Volunteers, if you are interested in signing up please inbox us with your contact details.

Φέτος ο πήχυς θα είναι πολύ ψηλά! Στόχος η αγορά ειδικού Υπερηχοτομογράφου προυπολογισμού 35,000 ευρώ για την κάλυψη των αναγκών έγκαιρης διάγνωσης Καρκίνου του Μαστού της Μονάδας Ψηφιακής Μαστογραφίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Εφοδιασμενες με χαμόγελο. ..ελπίδα. ..αγάπη. .δύναμη. .
ξεκινήσαμε..!!

 “Η Ρόδος για την Ζωή ”

Θα είμαστε στο περίπτερο απέναντι από το Ακταιον!


Σημειώστε στο ημερολόγιο. Rhodes for Life – Η Ρόδος για τη Ζωή Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015.

Τα τελευταία 5 έτη χάρη στις δωρεές ιατρικού εξοπλισμού της “Η Ρόδος για τη Ζωή” πραγματοποιήθηκαν πάνω από 2,500 διαγνωστικές εξετάσεις/επεμβάσεις από τις οποίες διαγνώσθηκαν έγκαιρα και αντιμετωπίσθηκαν επιτυχώς 150 περιστατικά εμφάνισης καρκίνου. Η συμμετοχή σας στην εκδήλωση κυριολεκτικά σώζει ζωές!

Έτοιμη η ομάδα για δραση!

Δύο θα είναι φέτος οι παρουσιαστές της εκδήλωσης: O Τέρης Χατζηιωάννου μαζί μας για έκτη συνεχή χρονιά και για πρώτη φορά ο Κώστας Σαμιωτάκης.

Τους ευχαριστούμε θερμά!

Πριν λίγο ο Κώστας Σαμιωτακης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘Κανένας δεν θα μπορούσε να αρνηθεί μια πρόσκληση αγάπης.
Κανένας δεν θα μπορούσε να αντισταθεί σε μια πρόσκληση ανθρωπιάς.
Είναι μεγάλη πρόκληση και ταυτόχρονα μεγάλη τιμή για μένα η συμμετοχή μου στην σημαντικότερη, στην πολυπληθέστερη, στην απόλυτα γνήσια και αυθόρμητη συγκέντρωση αλτρουισμού, εθελοντισμού και αλληλεγγύης των συμπολιτών μας.
Θα είμαι εκεί, θα είμαστε εκεί, περισσότεροι από κάθε άλλη φορά υπηρετώντας έναν ακόμα ευγενικό σκοπό, επιτυγχάνοντας έναν ακόμα μεγαλύτερο στόχο.
Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε και με το παραπάνω!!
Ευχαριστώ από καρδιάς”




Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More