Τετάρτη, Δεκεμβρίου 31, 2014

Μηνύματα για την Πρωτοχρονιά Τσίπρα,ΚΚΕ και Καμμένου

Δήλωση Τσίπρα

«Στο τέλος του χρόνου που φεύγει, στο τέλος του πέμπτου μνημονιακού χρόνου, απευθύνομαι σε κάθε ελληνίδα και σε κάθε έλληνα για να μεταφέρω ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας» αναφέρει στο μήνυμά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

»Στο τέλος της σαραντάχρονης μεταπολίτευσης, που φέρνει και το τέλος του πολιτικού κατεστημένου της διαπλοκής που χρεοκόπησε τη χώρα, στέκομαι μπροστά σας και σας απευθύνω ένα μεγάλο ενωτικό και δημοκρατικό προσκλητήριο».

«Το 2015 έρχεται με τον τρόπο που πρέπει. Η δημοκρατία επιστρέφει στον τόπο που γεννήθηκε. Ο λόγος δίνεται και πάλι σε αυτούς που πρέπει. Σε αυτούς που τον στερήθηκαν, μαζί με δικαιώματα και κοινωνικές κατακτήσεις αιώνων. Ο λόγος δίνεται στους πολίτες. Στους άντρες και τις γυναίκες Στη νέα γενιά.

Και είμαι βέβαιος ότι η ελπίδα και το πρόγραμμα, το σχέδιο για την επόμενη μέρα θα νικήσουν τον φόβο και την κινδυνολογία.

Σε όσους και όσες μας παρακολουθούν και μας ακούνε σήμερα μία δέσμευση υπάρχει από την μεριά μας.

Με την μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Γενάρη η δύναμη που αφαίρεσαν από τον λαό μας θα του ξαναδοθεί πίσω».

«Το 2015 θα είναι η χρονιά της ανατροπής και της αξιοπρέπειας.Θα είναι η χρονιά της Ελλάδας» κλείνει το μήνυμα του κ. Τσίπρα.
 
Ανακοίνωση του ΚΚΕ

«Το ΚΚΕ απευθύνεται με αίσθημα ευθύνης και με αισιοδοξία στους εργαζόμενους, στους άνεργους, στους αυτοαπασχολούμενους, στους φτωχούς αγρότες, στους νέους και τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων» αναφέρει μήνυμα του κόμματος.

»Το ΚΚΕ θα δώσει όλες του τις δυνάμεις, για να ξεπεράσει ο λαός τις δυσκολίες, τα εκβιαστικά διλήμματα, αλλά και τις αυταπάτες, ώστε να γίνει τη νέα χρονιά ένα σημαντικό βήμα αγωνιστικής παρουσίας, λαϊκής συμμαχίας, δυναμικής αντιπολίτευσης, ενίσχυσης της πάλης για συνολική ανατροπή.

»Να γίνει ο ίδιος ο λαός πρωταγωνιστής στις εξελίξεις, ώστε να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα, με πραγματική ευημερία για τον λαό και τα παιδιά του. Γι' αυτό χρειάζεται να είναι πολύ πιο δυνατό το ΚΚΕ και μέσα στο λαϊκό κίνημα και μέσα στο Κοινοβούλιο».

Το ΚΚΕ επισημαίνει ότι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ «παρά τις διαφορές τους για το μείγμα διαχείρισης, κινούνται μέσα στα δεσμά της ΕΕ, του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης που φέρνει κέρδη και προνόμια στους λίγους, φτώχεια και ανεργία στους πολλούς. Καλλιεργούν ψεύτικες προσδοκίες ότι με την επιστροφή στην όποια καπιταλιστική ανάκαμψη μπορεί να ανακάμψουν και το λαϊκό εισόδημα, τα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα».

Μήνυμα Καμμένου

«Τελευταία μέρα μιας κακής χρονιάς για την ελληνική οικογένεια. Μιας χρονιάς που έφερε ανεργία και λουκέτα, έφερε στην πόρτα τις κατασχέσεις των σπιτιών των Ελλήνων» δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

»Η χρονιά αυτή περνάει, περνάει και φεύγει ανεπιστρεπτί με όλους εκείνους που αποφάσισαν να διοικούν τη χώρα μέσω e-mail, να υποστείλουν τη σημαία και να παραδώσουν την εθνική κυριαρχία της χώρας.

»Σήμερα το βράδυ στις 12 η ώρα, ξεκινάει μια καινούργια μέρα, μια καινούργια χρονιά. Ξεκινάει μια χρονιά που θα κάνουμε τα πάντα για να ξαναφέρουμε τη σιγουριά στην ελληνική οικογένεια, για να ξαναφέρουμε το χαμόγελο, για να σταματήσουν να τρομοκρατούν τους Έλληνες πολίτες κυβερνώντες και τραπεζίτες, εισπρακτικές εταιρείες αλλά και η εφορία, για να ξαναδημιουργήσουμε την ελπίδα, για να χαράξει μια καινούργια μέρα που θα ξαναφέρει το χαμόγελο στα παιδιά.

»Μέσα από την καρδιά μου ως πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά και όλοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Να ξέρουν ότι εμείς είμαστε εδώ για να προστατεύσουμε όλους τους Έλληνες και θα το κάνουμε».

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More