Κυριακή, Ιουνίου 29, 2014

Μαντέψτε πώς λέγεται η καλύτερη παραλία της Κόστα Ρίκα !!!

Σας είπαμε χθες ότι η Κόστα Ρίκα, μια χώρα με ευτυχισμένους κατοίκους στην Κεντρική Αμερική -άλλωστε το Κόστα Ρίκα σημαίνει "πλούσια ακτή"- είναι γεμάτη από Ελλάδα. Στη χώρα υπάρχει ο "Δήμος Ελλάδας" και πόλεις με το όνομα Αθήνα και Σπάρτη. Αγάλματα του Μακεδόνα φιλόσοφου Αριστοτέλη κοσμούν την κεντρική πλατεία της Grecia. Aυτό που μαθαίνουμε σήμερα από το greece-salonika είναι ότι...


http://greece-salonika.blogspot.com/2014/06/blog-post_2930.html

http://greece-salonika.blogspot.com/2014/06/blog-post_2930.html


  • Δεν είναι φάρσα..



Η καλύτερη παραλία της πανέμορφης χώρας που αντιμετωπίζει απόψε η Ελλάδα στο παγκόσμιο κύπελλο,της Κόστα Ρίκα,έχει το όνομα του καλύτερου έλληνα παίχτη ...του Σαμαρά!

 

Η καλύτερη παραλία της Κόστα Ρίκα λέγεται ... "παραλία Σαμαρά"!


Συγκεκριμένα η "Samara Beach" αποτελεί έναν... πραγματικό τροπικό παράδεισο στον Ειρηνικό Ωκεανό και είναι ιδανική για σέρφερς, κολυμβητές αλλά και παιδιά.

Το «Travellers Choice» μάλιστα,της διάσημης ταξιδιωτικής πλατφόρμας TripAdvisor ανέδειξε τη συγκεκριμένη παραλία ως τη δεύτερη καλύτερη παραλία ολόκληρης της Κεντρικής Αμερικής για το 2013! (http://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g309247-d1098577-Reviews-Samara_Beach-Playa_Samara_Province_of_Guanacaste.html)

Περισσότερα δείτε εδώ : http://samarabeach.com/
πηγή : taxalia

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More