Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 06, 2013

O ΟΤΕ και ο Τσαμάζ χρηματοδοτούν τον πόλεμο του Αλαφούζου ενάντια σε NOVA και Ολυμπιακό? ....

Πόλεμος στην NOVA με λεφτά του ΟΤΕ. O ΟΤΕ και ο Τσαμάζ χρηματοδοτούν τον πόλεμο του Αλαφούζου ενάντια σε NOVA και Ολυμπιακό? ....

Εδώ και λίγες ημέρες παρατηρούμε ότι το κανάλι του Φαλήρου έχει ξεκινήσει ανένδοτο αγώνα εναντίον της NOVA με αφορμή μια πρόσφατη διαφήμιση του συνδρομητικού καναλιού.

Η εκστρατεία ενάντια στην NOVA γίνεται με ραδιοφωνικά σποτάκια, δημοσιεύματα και εκτενή ρεπορτάζ στα κετρικά δελτία του σταθμού.

Δεν αναφέρει ότι παίρνει κανονικά τα λεφτά από την NOVA μέσω της κεντρικής συμφωνίας για τον Παναθηναϊκό. Δεν λέει τίποτα για την κακή παρουσία της μεγάλης ιστορικής ομάδας του Παναθηναϊκού που έχει φέρει άσχημα αποτελέσματα από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι αιτίες όμως βρίσκονται αλλού και ο Αλαφούζος εκμεταλλεύεται τη διαμάχη με τη NOVA για να διατηρήσει την χρόνια εύνοια του ΟΤΕ και δη, του Προέδρου του ΟΤΕ Μιχάλη Τσαμάζ και να συνεχίσει να απολαμβάνει οικονομικά οφέλη με έμμεσες και άμεσες βοήθειες από τον ισχυρό άντρα του ΟΤΕ.

Έτσι αποσκοπεί στα λεφτά του ΟΤΕ για να συνεχίσει την κόντρα με τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, την NOVA, την Superleague, μήπως και δικαιολογήσει την θέση του στην Προεδρία του Παναθηναϊκού.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ θέλει τα λεφτά του ΟΤΕ για να καλύψει τις μεγάλες τρύπες στον προϋπολογισμό του. Ενδεικτικά αναφέρουμε το 1 εκατομμύριο του ΛΕΤΟ που χρωστάει, τα ανοίγματα με την ΠΑΕ ΠΑΟ, τα μειωμένα έσοδα από την χορηγία του ΟΠΑΠ και την απουσία του Παναθηναϊκού στα Ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ και ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ έχει τα τελευταία 2 χρόνια την διαχείριση της τηλεοπτικής πλατφόρμας του ΟΤΕ για τα αθλητικά κανάλια. Πρόσφατα ο ΣΚΑΙ παρουσίασε στην διοίκηση του ΟΤΕ πρόταση ανανέωσης για τα επόμενα 4 χρόνια. Ο Αλαφούζος θέλει να έχει ανοιχτή την πόρτα με τον ΟΤΕ TV για να εκβιάζει την NOVA και να παίρνει γερμανικά ευρώ του ΟΤΕ για να χρηματοδοτεί τον Παναθηναϊκό.

Μήπως τα λεφτά που παίρνει ο Παναθηναϊκός για προβολή του ΟΤΕ TV είναι παράνομα με βάση την κεντρική σύμβαση της NOVA;

Οι χορηγίες του ΟΤΕ στον Παναθηναϊκό και στον ΣΚΑΙ γίνονται με αντικειμενικά κριτήρια ή προκύπτουν με βάση μια κεντρική συμφωνία;

Η ήδη υπάρχουσα εμπορική συμφωνία μεταξύ ΟΤΕ και ΣΚΑΙ κρύβει ψιλά γράμματα προς όφελος του Αλαφούζου και κατά της Διοίκησης του Οργανισμού;

Μήπως ο Πρόεδρος του ΟΤΕ κ. Μιχάλης Τσαμάζ είναι όμηρος των προθέσεων του Αλαφούζου;

Συνδυάστε όλα τα παραπάνω και θα κατανοήσετε γιατί ο Αλαφούζος τα κάνει αυτά.

Ο ΟΤΕ έχει δώσει ως χορηγία στα κανάλια του Ομίλου ΣΚΑΙ 300.000 Ευρώ.
 

Ο ΣΚΑΙ διεκδικεί τα ΟΤΕsports για τα επόμενα 3 χρόνια και προσδοκά να λάβει 10 εκατομμύρια Ευρώ.
 

Στο διαγωνισμό για τα OTEsports συμμετέχουν ο ΣΚΑΙ, η Vermantia & η Ericcson με υπεργολάβο τον ALPHA. Οι 2 πρώτες εταιρείες είναι οι επικρατέστερες για να κερδίσουν τον διαγωνισμό.
 

Ο ΣΚΑΙ έχει ήδη λάβει 4 εκατομμύρια Ευρώ τα τελευταία 3 χρόνια από τον ΟΤΕ για τα OTEsports.
 

H AEK έλαβε 2 εκατομμύρια ευρώ χορηγία από τον ΟΠΑΠ.
 

Τελικά δύσκολα παίρνει κάποιος την απόφαση για το ποιός ευθύνεται για όλα τα παραπάνω και που βρίσκεται η αλήθεια..... ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα...



πηγή  :  peloponews.gr
μέσω  http://nonews-news.blogspot.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More