Παρασκευή, Μαΐου 31, 2013

Τι του λες τώρα;

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης.
 
«… η δικτατορία της 4ης Αυγούστου υπήρξε μία θλιβερή παρένθεση στην πορεία της χώρας. Μία παρένθεση όμως που είναι αρκετά αποκαλυπτική για τον ρόλο και τις επιδιώξεις των ..ξένων δυνάμεων στην πατρίδα μας, τον ρόλο του θρόνου και κυρίως για τις μεθόδους που επέλεξαν οι μηχανισμοί της συντήρησης προκειμένου να ανακόψουν την πορεία του λαϊκού κινήματος».
Γιώργος Α. Παπανδρέου, υφυπουργός Πολιτισμού, από άρθρο του με τίτλο «Μ’ ένα λουλούδι στο πέτο», το οποίο δημοσιεύθηκε την 03.08.1999 στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» και δη σε 20σέλιδο αφιέρωμα για την 4η Αυγούστου [ήταν η εποχή που είχαν αρχίσει να πέφτουν οι μίζες στον Άκη και στα συντρόφια του].
 
Εγώ του λέω αυτό παραφράζοντας:
 
«… η τριετία 2009-2012 υπήρξε μία θλιβερή περίοδος για την πορεία της χώρας. Μία περίοδος που είναι απολύτως αποκαλυπτική για τον ρόλο και τις επιδιώξεις των ξένων δυνάμεων στην πατρίδα μας, τον ρόλο του πρωθυπουργού ως σύγχρονου ρωμαίου αυτοκράτορα και κυρίως για τις μεθόδους που επέλεξαν οι μηχανισμοί του συνταγματικού τόξου προκειμένου να ανακόψουν την πορεία του λαού προς ένα καλλίτερο μέλλον».
 
 
Σωτήριος Καλαμίτσης

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More