Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 28, 2012

Διάλογος Μεϊμαράκη - Γκουσγκούνη

Το διαχωρισμό μόρφωσης και παιδείας τον έκανα στο στρατό όταν γνώρισα έναν τύπο από χωριό των Τρικάλων που σπούδασε στην Αγγλία (ξέρετε, με τίτλο σπουδών σιδηρόδρομο και ακαταλαβίστικο) κι όμως είχε συμπεριφορά πρωταγωνιστή βουκολικού δράματος και όταν έκανε καταμέτρηση των φαντάρων στο θάλαμο έλεγε «Ένας, δυο, τρεις, τέσσεροι».

Ο Μεϊμαράκης (που είναι γιος και ανιψιός παλιών βουλευτών εν τω μεταξύ), σπούδασε Νομική στο Καποδιστριακό Αθηνών και Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο Πάντειο. Ούτε ο Αϊνστάιν δεν έκανε τόσες σπουδές.

Τι να τα κάνεις όμως τόσα πτυχία αν είσαι άξεστος εξ αρχής και δεν έχεις ενδιαφέρον ν’αλλάξεις; Ειδικά αν είσαι ιδρυτικό μέλος της ΟΝΝΕΔ και ξέρεις πως από τα εφηβικά σου χρόνια θα ζήσεις (πλουσιοπάροχα) από την πολιτική, ποιος ο λόγος να γίνεις καλύτερος άνθρωπος και να αποκτήσεις αξίες; Δε θα πω «μπράβο» σ’αυτούς που τον ψήφισαν ως τώρα, γιατί έχουμε ήδη χιλιομουτζωθεί. Αλλά σίγουρα ένα μεγάλο «μπράβο» αξίζετε εσείς που θα τον ξαναψηφίσετε. Και αυτόν και τον κάθε Μεϊμαράκη.










Πηγή: Mediasoup

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More