Παρασκευή, Αυγούστου 31, 2012

Ας το κάνουμε όπως στην Αργεντινή (ΒΙΝΤΕΟ)


Το τρίο της συμφοράς και το υπόλοιπο υπηρετικό προσωπικό ντόπιων και ξένων πλουτοκρατών που στελεχώνει την μνημονική κυβέρνηση δεν φτάνει που είναι ψεύτες, πολιτικοί απατεώνες και ανάλγητοι μπροστά στην τραγωδία που βιώνει, εξ αιτίας των επιλογών της ο ελληνικός λαός, είναι και βάναυσα προκλητικοί.  Η αναίδεια που ξεστόμισε από το βήμα της βουλής ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας δεν μπορεί να περάσει ασχολίαστη. «Το επίπεδο του ελληνικού λαού σαφώς έχει πέσει, δεν έχει πέσει όμως δραματικά, δεν έχουμε γίνει Αργεντινή» μας είπε.

Οντως δεν φτάσαμε στο σημείο το 57% του κόσμου, όχι απλώς να ζει κάτω απ’ τα όρια της φτώχιας, αλλά κυριολεκτικά να λιμοκτονεί, όπως στην Αργεντινή (ζήτημα χρόνου αν τους αφήσουμε ανενόχλητους να δολοφονούν την ελληνική κοινωνία να φτάσουμε και σ’ αυτές τις καταστάσεις).


Πριν λοιπόν φτάσουμε σε τέτοιο σημείο ας επιδιώξουμε να δημιουργηθεί ένα γεγονός όπως στην Αργεντινή. Το εθελόδουλο αστικό προσωπικό να εγκαταλείψει την χώρα με ελικόπτερο όπως έκανε ο πρώην πρόεδρος της Αργεντινής για να αποφύγει την κρεμάλα που του ετοίμαζε ο λαός της χώρας. 


A

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More