Παρασκευή, Ιουνίου 29, 2012

ΚΑΡΠΑΘΟΣ : Συγκλονίζει το σκάνδαλο με τη 15χρονη που εξέδιδαν με τη βία

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ

Μέχρι χασίς της έδιναν για να μην έχει αναστολές! Εμπλέκονται σε βιασμό ανήλικης 28 άτομα. Οικογενειακά προβλήματα στην Κάρπαθο!
Συγκλονίζει το σκάνδαλο της 15χρονης Ουκρανής που υποχρεωνόταν να εκδίδεται παρά τη θέλησή της. Το σκάνδαλο συγκλονίζει τη μικρή κοινωνία της Καρπάθου, αλλά γενικότερα την κοινή γνώμη όχι μόνο λόγω του μεγάλου αριθμού των εμπλεκομένων, αλλά και των συνθηκών που εξωθείτο στην πορνεία η 15χρονη. Αναμεμιγμένοι στην υπόθεση είναι 28 κάτοικοι της Καρπάθου, μεταξύ των οποίων δύο γιατροί και άλλοι επώνυμοι!
Ο εντοπισμός της 15χρονης στην Κάρπαθο και η λήξη της μαρτυρίας της έγινε μέσω της Συνθήκης Σένγκεν, όταν οι συγγενείς της στην Ουκρανία, δήλωσαν την εξαφάνισή της, καθώς δεν μπορούσαν επί μεγάλο χρονικό διάστημα να επικοινωνήσουν μαζί της. Το ένταλμα αναζήτησης της εξαφανισμένης 15χρονης έφθασε και στις αστυνομικές αρχές της Δωδεκανήσου, οι οποίες κατάφεραν να την εντοπίσουν στην Κάρπαθο στις 12 Οκτωβρίου 2011 σε κατάσταση ψυχολογικού σοκ και σωματικού ράκους.
Ως δράστες της απαγωγής της ανήλικης συνελήφθησαν ένας 25χρονος Αλβανός, μια 32χρονη Ουκρανέζα και δύο άλλες αλλοδαπές. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ανάκρισης οι συλληφθέντες και ήδη κατηγορούμενοι, αφαίρεσαν το διαβατήριο και την ταυτότητά της και άρχισαν να την εκδίδουν έναντι αμοιβής. Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν είναι πολύ σοβαρές σε βαθμό κακουργήματος.
Οι πρώτοι που συνελήφθησαν γιατί συνευρέθηκαν ερωτικά με τη 15χρονη ήταν δύο γιατροί, οι οποίοι προφυλακίσθηκαν, αλλά αργότερα αποφυλακίσθηκαν με περιοριστικούς όρους. Μετά άρχισαν οι αποκαλύψεις και οι εμπλεκόμενοι έφθασαν τους 28! Από προχθές ξεκίνησαν οι απολογίες τους και πολλά βγαίνουν ήδη στη φόρα –τόσα πολλά που κάνουν την υπόθεση πραγματικά εγκληματική με πολλές προεκτάσεις.
Στην Κάρπαθο δημιουργήθηκαν ήδη πολλά οικογενειακά προβλήματα, καθώς οι αποδείξεις για την ανάμιξη των κατηγορουμένων είναι χειροπιαστές και εν πολλοίς ομολογημένες.
Οι σωματέμποροι είχαν στη διάθεσή τους και χασίς που χορηγούσαν στη 15χρονη για να μην αντιδρά στη «δουλειά» που της ανέθεταν να κάνει σε κατ’ ιδίαν ραντεβού με ντόπιους. Οι απολογίες των κατηγορουμένων άρχισαν την Τετάρτη, συνεχίσθηκαν χθες και σήμερα θα ακολουθήσουν κι’ άλλοι.
Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που ξετυλίγεται μια τέτοια υπόθεση πορνείας με ανήλικη και γι’ αυτό συγκλονίζει την κοινή γνώμη!

Από το rodosalarm.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More