Παρασκευή, Οκτωβρίου 11, 2024

Συναυλία για τα Τέμπη: Ταυτόχρονη προβολή στη Ρόδο - «Πράσινο φως» για το live streaming από το Καλλιμάρμαρο


 

Το «πράσινο φως» έδωσε το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων στο αίτημα για live streaming της συναυλίας για τα Τέμπη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή στο Καλλιμάρμαρο. Με αυτό τον τρόπο οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία που γίνεται ως φόρος τιμής και μνήμης στους 57 νεκρούς της τραγωδίας των Τεμπών, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας estage.gr.

Ταυτοχρόνως, τουλάχιστον 64 δήμοι σε όλη τη χώρα έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε μετάδοση της συναυλίας σε γιγαντοοθόνες, μετά την προτροπή του Θανάση Παπακωνσταντίνου για προβολή της σε πλατείες.

Υπενθυμίζεται ότι η ζωντανή μετάδοση της συναυλίας για τα Τέμπη μέσω διαδικτύου σε όλη την Ελλάδα είναι και η πρόταση των καλλιτεχνών που συμμετέχουν, δηλαδή, των Θανάση Παπακωνσταντίνου, Τάνιας Τσανακλίδου, Σωκράτη Μάλαμα, Φοίβου Δεληβοριά και Κοινών Θνητών.

Ο Δήμος Ρόδου και Διεύθυνση ΔΟΠΑΡ δίνουν την ευκαιρία στους συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν τη συναυλία σε μια ανοιχτή ταυτόχρονη προβολή.

Την Παρασκευή στις 7.00 μ.μ ενωνόμαστε σε μία νύχτα μνήμης με την ευχή και την παράκληση να γίνουμε ένα μέσα από τη μουσική και την αλληλεγγύη, να μην ξεχάσουμε και να μην ξεχαστούμε.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη τον όμιλο Cine εκπαίδευση, τη ΝΟVA , το Cafe people and people και τα τοπικά ΜΜΕ.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More