Παρασκευή, Μαρτίου 23, 2018

Στο Αγαθονήσι, δεν βλέπουν Alpha…

Σε μία τέτοια εποχή είναι αδιανόητο να είσαι στο Αγαθονήσι και να μην μπορείς να δεις την πολύ καλή εκπομπή του Alpha “360”, με τη Σοφία Παπαϊωάννου. Αυτό συνέβη, επειδή το κανάλι έχει διακόψει τη συνεργασία με τη Nova, η οποία είναι ο μοναδικός φορέας συνδρομητικής τηλεόρασης που ανέλαβε να καλύψει τα κενά της  Digea στα Δωδεκάνησα  από το επιδοτούμενο πρόγραμμα.

Και φυσικά στην υπόλοιπη Ελλάδα, μπορούσα να δουν την εκπομπή, μόνο όσοι είχαν συνδέσει τον νέο δέκτη της Nova με την κεραία.

Οι μονομερείςς αυτές αποφάσεις των τηλεοπτικών σταθμών, που λαμβάνονται υπό τον μανδύα μιας εμπορικής συμφωνίας, καταστρατηγούν το δικαίωμα στην ενημέρωση που έχουν όλοι οι έλληνες πολίτες και βάζουν φρένο στην προσπάθεια του Νίκου Παππά, ώστε να καλυφθεί πλήρως η χώρα με τηλεοπτικό σήμα και ειδικά οι περιοχές που γειτνιάζουν με την Τουρκία, τα νησιά μας και η Θράκη.

Το ΕΣΡ που είναι αρμόδιο για τη Ραδιοτηλεόραση κατά το Σύνταγμα, έχει και την ευθύνη να εξετάσει το θέμα

Αλλά πρωτίστως είναι ζήτημα της κυβέρνησης  που ρυθμίζει το τοπίο, από τη στιγμή που οι ιδιωτικοί σταθμοί δεν αναλαμβάνουν  τις ευθύνες τους.

Σε τέτοιες εποχές, με αυτόν το γείτονα, ας ξανασκεφτούν όλοι, τους, αν αυτό που κάνουν με το μαύρο που ρίχνουν στα νησιά, είναι μια έξυπνη ιδέα…


Πηγή: typologies.gr - Mar 23, 2018

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More