Κυριακή, Σεπτεμβρίου 01, 2013

Ο Σαμαράς κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για το μνημόνιο...

Το έτερο κόμμα της συμπολίτευσης κατηγορεί ο πρωθυπουργός για την είσοδο της Ελλάδας στα μνημόνια.
 
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς έριξε όλες τις ευθύνες για την είσοδο της χώρας στο μνημόνιο στο ΠΑΣΟΚ. 
 
Συγκεκριμένα είπε πως ήταν λανθασμένο το πρώτο μνημόνιο (που υπέγραψε το ΠΑΣΟΚ) και πρόσθεσε πως ο ίδιος θα διορθώσει τα λάθη αυτά. Δηλαδή, κατά τον κ. Σαμαρά, το δεύτερο μνημόνιο μαζί με όλα τα υπόλοιπα μνημονιακά κείμενα και οι ΠΝΠ που υπογράφηκαν από τον ίδιο, καθώς και η περαιτέρω αύξηση του δημόσιου χρέους που έγινε στα χέρια του, είναι σωστά!!!

Φυσικά πρόσθεσε και όλα εκείνα τα κατά συνθήκη "πολιτικά λόγια" ότι δήθεν την επόμενη χρονιά θα έρθει η ανάκαμψη, ότι φρέναρε η αύξηση της ανεργίας (κάποιος να του δώσει να διαβάσει την τελευταία μέτρηση της Eurostat), ότι η μείωση στον ΦΠΑ της εστίασης (προφανώς δεν πήγε κάπου έξω να φάει) έσωσε θέσεις εργασίας κ.λ.π.

Σε ότι αφορά πάντως την κατηγορία που εκτόξευσε εναντίον του ΠΑΣΟΚ για το πρώτο μνημόνιο, μέχρι στιγμής υπάρχει πλήρης μούγκα από πλευράς του ΠΑΣΟΚ. Μάλλον το ΠΑΣΟΚ αποδέχεται αυτήν την κατηγορία. 
 
 
 
Πέτρος Χασσάπης
Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013
hassapis-peter.blogspot.gr
 
 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More