Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2013

Σταμούλης πρός Κρεμαστινό : "Εάν εσείς έχετε το δικαίωμα να απειλείτε, τι πρέπει να κάνουν οι χιλιάδες εργαζόμενοι στη Ελλάδα, που το κόμμα σας τα τελευταία χρόνια τους έχει λεηλατήσει"?

Μετά την απειλή του βουλευτή Δωδ/σου Δημ. Κρεμαστινού, για προσφυγή στη Δικαιοσύνη με αφορμή το δελτίο τύπου του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων , κατά των τριών κυβερνητικών βουλευτών, έρχεται η απάντηση του προέδρου του Σωματείου Αθανάσιου Σταμούλη στον βουλευτή - καθηγητή Δημήτρη Κρεμαστινό, που αναφέρει:
 

αρ.Πρωτ (175) Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013 

                                               _________  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ___________

                                                                     12/9/2013 

                                          "Απάντηση Σταμούλη στον Κρεμαστινό Δ."

Κύριε Κρεμαστινέ, πρέπει να καταλάβετε επιτέλους ότι οι πρακτικές τρομοκρατίας που εφαρμόζετε δεν μας επηρεάζουν.
 

Απειλείτε με μηνύσεις και σας ερωτώ:
 

Εάν εσείς έχετε το δικαίωμα να απειλείτε, τι πρέπει να κάνουν οι χιλιάδες εργαζόμενοι στη Ελλάδα, που το κόμμα σας τα τελευταία χρόνια τους έχει λεηλατήσει?
 

Αντί να ασχολείστε με μηνύσεις, γυρίστε στην εκλογική σας Περιφέρεια, την Ρόδο, να αντικρύσετε την αγανάκτηση όλων των πολιτών εξαιτίας των αποφάσεων που λαμβάνει το κόμμα σας.
 

Θα ήθελα να σας καλέσω σε μια Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας και αν μπορέσετε να δικαιολογήσετε την περικοπή του Επιδόματος Ανεργίας αλλά και να ακούσετε την άποψη και τα σχόλια των πολιτών.
 

Εάν σας απέμεινε έστω και λίγο φιλότιμο πηγαίνετε σήμερα κιόλας στον συνεργάτη σας Βουλευτή τον Κύριο Βρούτση να αποσύρει την τροπολογία περί περικοπής του Επιδόματος Ανεργίας.
 

Γνωρίζω ότι αυτή τη στιγμή ίσως και να μην κυβερνάει η Νέα Δημοκρατία αλλά το ΠΑΣΟΚ  και το λέω αυτό γιατί όλοι οι διευθυντές των ελεγκτικών οργανισμών ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ.
 

Επίσης γνωρίζω ότι μπορείτε με διαφόρους τρόπους να πιέσετε όχι μόνο τον εν λόγο Βουλευτή αλλά και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος.
 

Σταματήστε επιτέλους να ασχολείστε με τους συνδικαλιστές  γιατί πολλοί από αυτούς ανήκουν στο δικό σας χώρο (εννοείτε πως όχι εγώ) και αυτοί είναι που σας έχουν αναδείξει 1ο Βουλευτή της Δωδεκανήσου.
 

Εάν πάλι είστε αντίθετος με την άποψη μου και νομίζετε ότι δεν μπορείτε να καταφέρετε τίποτα ως τέως Υπουργός και μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ και της συγκυβέρνησης, καλύτερα είναι να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.
 


Ο Πρόεδρος
ΣταμούληςΑθανάσιος

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More