Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 06, 2013

Ερευνα για το «δωράκι» στους ξενοδόχους

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας παρήγγειλε χθες στον Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου Ιωάννη Μητσιόπουλο, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου Κωνσταντίνος Μπούτσικος, προκειμένου να διερευνηθεί ποιοι έχουν τελέσει κακουργηματικής φύσεως αδικήματα σε ότι αφορά στη ψήφιση από τα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου, σκανδαλώδης διάταξης η οποία χαρίζει σε συγκεκριμένους ξενοδόχους της Ρόδου τα όσα οφείλουν σε εισφορά γης ή χρήμα. 

Η ψήφιση της φωτογραφικής διάταξης, είχε οδηγήσει σε παρέμβαση του Δημάρχου Ρόδου Στάθη Κουσουρνά, ο οποίος προχθές απέστειλε και σχετική επιστολή προς τους ιθύνοντες. 

πηγή :  http://proodos.net

Στ. Κουσουρνάς: Θα περιμέναμε ο κ. Χατζημάρκος να σταθεί συμπαραστάτης στον αγώνα του Δήμου Ρόδου για να ανατραπεί η σκανδαλώδης διάταξη.

Ως γνωστόν ο δήμαρχος Ρόδου κ. Στάθης Κουσουρνάς, μετά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε προχθές στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημ. συμβουλίου κ. Γ. Χατζημάρκος, προέβη στην εξής δήλωση:

Θα περιμέναμε ο κ. Χατζημάρκος να σταθεί συμπαραστάτης στον αγώνα του Δήμου Ρόδου για να ανατραπεί η σκανδαλώδης διάταξη, με την οποία στερούνται χρήματα από τη Ρόδο και τον ροδιακό λαό και χαρίζονται σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Αντ΄ αυτού, προτίμησε να σταθεί για άλλη μία φορά εναντίον των αγώνων που δίνει η δημοτική αρχή για τα συμφέροντα του ροδιακού λαού. Τον παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών.


πηγή :  palmos-fm.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More