Τρίτη, Σεπτεμβρίου 17, 2013

Παρέα με το φτωχό Πέτρο Κωστόπουλο , (που μετά το «κανόνι» χτίζει πολυτελή βίλα στην Πάτμο) ...

Για πόσους διάσημους επιχειρηματίες, ανθρώπους της τηλεόρασης, του αθλητισμού κτλ ακούσαμε και διαβάσαμε ότι έχασαν τρελές περιουσίες και ίσα που ζουν άνετα πλέον; Πόσους από αυτούς λυπηθήκαμε; Κανέναν. Στο εξωτερικό θυμάμαι την περίπτωση του Νίκολας Κέιτζ που λόγω φοροδιαφυγής είχε καταστραφεί από τις ποινές του αμερικανικού ΣΔΟΕ, αλλά χάρη στο –ακόμα- δυνατό όνομά του και στη βοήθεια του Τζόνι Ντεπ, κατάφερε να ορθοποδήσει ξανά.

Εδώ στην Ελλάδα, αν δεν κάνω λάθος, ο κάποτε κατεστραμμένος(;) Κοσκωτάς αυτή τη στιγμή έχει βρει τα πατήματά του με τις επιχειρήσεις του στα Βαλκάνια. Δε μου έρχονται άλλοι στο μυαλό αυτή τη στιγμή. Ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο βασιλιάς της ελληνικής γκλαμουριάς (με ότι αυτό συνεπάγεται) ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά, αλλά Mega και Ant1 φροντίζουν να μην τον καταπιεί η λήθη.

Από το βραδινό talk show στο πρωινό μαγκαζίνο. Βάλε και μια πτώχευση ωραία που βάρεσε πριν 3-4 μέρες και έδεσε το γλυκό για τον δρόμο προς την εξυγίανση. Ο Κωστόπουλος είναι φτωχός πλέον, αλλά αμφιβάλλω αν νοιάζει κανέναν άλλο πέρα από τους κοντινούς του ανθρώπους. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» πάντως, γνωστός κουτσομπόλης, θέλησε να καταγράψει μερικές από τις πολύ φτωχές στιγμές του.







Πηγή: Mediasoup

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More