Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 09, 2013

΄Εκανε οτι ξέχασε ο βουλευτής Κρεμαστινός , οτι ψήφισε την κατάργηση του επιδόματος ανεργίας 17000 εργαζομένων στον τουρισμό στη Ρόδο!!!

Ο αντιπρόεδρος του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου Τάσος Ψαρομπάς επικοινώνησε πριν απο λίγο μαζί μας και μας ανέφερε το εξής εκπληκτικό: Ανέλαβε απο το σωματείο να επικοινωνήσει με τα βουλευτικά γραφεία για το γνωστό θέμα με το κόψιμο του επιδόματος ανεργίας σε 17.000 εργαζόμενους στον τουρισμό στη Ρόδο. Κάποια στιγμή μίλησε και με το γραφείο, στην Αθήνα του βουλευτή Δημήτρη Κρεμαστινού. Έκπληκτος ο κ. Ψαρομπας άκουσε τον συνεργάτης του βουλευτή να του λέει οτι δεν έχει ιδέα το βουλευτικό γραφείο και να τους στείλει υπόμνημα!!!!! Ο κ. Ψαρομπάς κράτησε την ψυχραιμία του και είπε στο άτομο του γραφείο οτι απο το 2011 που ψηφίστηκε ο σχετικός νόμος, το σωματείο βομβαρδίζει συνεχώς τους βουλευτές με υπομνήματα και αυτοί του λένε οτι δεν έχουν ιδέα...Eδώ έχει βουίξει ο τόπος οτι θα χαθεί ποσό 30 εκ. ευρώ απο την αγορά της Ρόδου, το ξέρουν και οι πέτρες το πρόβλημα εδω και και 2 χρόνια περίπου και το εν λόγω γραφείο δεν γνωρίζει τίποτα!!!!!Δεν είναι δύσκολο τελικά να καταλάβουμε γιατί έχουμε φθάσει εδώ που είμαστε...Άμα έχουμε τέτοια εκπροσώπηση,τι να σου κάνει και η τρόικα!!!! ΠΗΓΗ: VERENA.GR - See more at: http://www.verena.gr/content/%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%BF%CF%82-%CF%88%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B9%CE%B4%CE%AD%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AE-%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD#sthash.q5jrZoTt.dpuf
Ο αντιπρόεδρος του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου Τάσος Ψαρομπάς επικοινώνησε πριν απο λίγο μαζί μας και μας ανέφερε το εξής εκπληκτικό: 

Ανέλαβε απο το σωματείο να επικοινωνήσει με τα βουλευτικά γραφεία για το γνωστό θέμα με το κόψιμο του επιδόματος ανεργίας σε 17.000 εργαζόμενους στον τουρισμό στη Ρόδο. 

Κάποια στιγμή μίλησε και με το γραφείο, στην Αθήνα του βουλευτή Δημήτρη Κρεμαστινού. 
Έκπληκτος ο κ. Ψαρομπας άκουσε τον συνεργάτης του βουλευτή να του λέει οτι δεν έχει ιδέα το βουλευτικό γραφείο και να τους στείλει υπόμνημα!!!!! 

Ο κ. Ψαρομπάς κράτησε την ψυχραιμία του και είπε στο άτομο του γραφείο οτι απο το 2011 που ψηφίστηκε ο σχετικός νόμος, το σωματείο βομβαρδίζει συνεχώς τους βουλευτές με υπομνήματα και αυτοί του λένε οτι δεν έχουν ιδέα...

Eδώ έχει βουίξει ο τόπος οτι θα χαθεί ποσό 30 εκ. ευρώ απο την αγορά της Ρόδου, το ξέρουν και οι πέτρες το πρόβλημα εδω και και 2 χρόνια περίπου και το εν λόγω γραφείο δεν γνωρίζει τίποτα!!!!!

Δεν είναι δύσκολο τελικά να καταλάβουμε γιατί έχουμε φθάσει εδώ που είμαστε...

Άμα έχουμε τέτοια εκπροσώπηση,τι να σου κάνει και η τρόικα!!!! 
ΠΗΓΗ: VERENA.GR

Σχόλιο της Επιτροπής Επισιτισμού – Τουρισμού Ρόδου του ΠΑΜΕ για το επεισόδιο με το βουλευτικό γραφείο του Κρεμαστινού και τον αντιπρόεδρο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων.


Μια χαρά γνωρίζει και ο κ. Κρεμαστινός και τα στελέχη του γραφείου του και όλοι όσοι παριστάνουν τώρα τους ανήξερους, τι ψήφισαν.


Η τακτική του «δεν ήξερα», «δεν το είχα διαβάσει», «κάποιο λάθος έγινε» κλπ είναι παλιά και δοκιμασμένη. Δυστυχώς σπέρνει ακόμη αυταπάτες. 

Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι να βγάλουν συμπεράσματα.


Τώρα οργάνωση και αγώνας για τα δεδουλευμένα, για το επίδομα ανεργίας, για Συλλογική Σύμβαση.


Γραμματεία Επισιτισμού Τουρισμού Ρόδου του ΠΑΜΕ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More