Παρασκευή, Φεβρουαρίου 08, 2013

Το εποικοδομητικό έργο της κυβέρνησης




Ο Πρόδρομος Σεϊτανίδης περιμένει καταιγιστικές εξελίξεις

Τελικά οι συνιστώσες της ΝΔ έχουν πολύ περισσότερη πλάκα από τις συνιστώσες του Σύριζα. Είναι που διακυβεύεται και η άτιμη η κουτάλα.

Μίλησε ο Βούδας της Ραφήνας. «Μην μου τον ύπνον τάραττε»

Συνήγορος σε υπόθεση δυό εκ των εμπλεκομένων στη λίστα Λαγκάρντ έχει διατελέσει ο Χρ. Μαρκογιαννάκης. Ε, μετά πώς να μην μηρμυγκιάζει το κεφάλι του όποτε ακούει τη γλωσσοκοπάνα;


Μπήκε στην ουρά κι ο Πρετεντέρης να μας διδάξει κι αυτός τι είναι και τι δεν είναι αριστερό. Αλλά δεν φταίει αυτός...
image




Ο Δήμος Αθηναίων παραδέχεται ότι η «αξιοποίηση» της Βίλας Αμαλίας (που από χτες έγινε φρούριο) σκοντάφτει στην έλλειψη κονδυλίων. Ξέρω κάτι παιδιά που μπορούν να την αξιοποιήσουν χωρίς φράγκο. Να τα πάρω ένα τηλεφωνάκι;


Παραιτήθηκε κι ο Τζήμερος. Από την προεδρία του «Δημιουργία ξανά». Συγκινηθήκατε;

«Δεν έγινε κακοποίηση, υπήρξε πάλη»
δηλώνει η ΕΛΑΣ για τους τέσσερις της Κοζάνης. Και; Υπήρχε εκεί κοντά καμιά ζαρντινιέρα;

«Κατά τη σύλληψη έγιναν τα τραύματα» ισχυρίστηκε η ΕΛΑΣ. Προφανώς εννοεί τη σύλληψη των εμβρύων, για να τα ρίξουν στους γονείς τους.

Στα σοβαρά τώρα: οι ίδιοι οι προφυλακισθέντες δεν αρνούνται ό,τι έκαναν. Και ξέρουν πως θα δικασθούν γι' αυτό. Άλλο, όμως, οι κατηγορίες τους κι εντελώς διαφορετικό η κακοποίησή τους.

Στην Κρήτη τα νέα ζευγάρια αναζητούν με αγγελίες νονούς για τα νεογέννητά τους.
Γέρασε ο Επίτιμος, πάλιωσε και το «Πρώτη φορά νονός» του Νίκου Παπανδρέου.

Πιάσανε Χρυσαυγίτες με πιστόλι και στιλέτο
. Εδώ δεν χρειάστηκε το Photoshop, απλώς έκαναν delete τις φωτογραφίες.

Είχε κλείσει ολόκληρο εστιατόριο για τη γιορτή του ο κ. Σίμος Κ. αλλά ματαίωσε τη φιέστα. Όχι για λόγους σεμνότητας, υποθέτω.

Χτες δημοσιεύτηκε το γκάλοπ της Public Issue για το Σκάι, που έδινε πενιχρή πρωτιά στο Σύριζα με διαφορά 0,5%. Με τι τίτλο, νομίζετε, ότι το δημοσίευσε ο Σκάι; «Διψήφιο προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία», αναφερόμενο μόνο στην παράσταση νίκης όπου όντως υπερέχει η ΝΔ. Μανιπουλάρισμα και των γονέων!
4gifs:

Luckily he fell in the snow

Πάει και ο HellasSat, την αγορά του οποίου τόσο μας είχαν παινέψει, παρότι δεν μας φάνηκε  ιδιαίτερα χρήσιμος. Τον πουλήσανε «για να διασφαλιστεί η ελληνική παρουσία στις δορυφορικές επικοινωνίες», είπαν. Λογικό το βρίσκω...


Από left.gr 08/02/2013

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More