Κυριακή, Απριλίου 16, 2017

Πασχαλινό αρνί και άλλα – Easter lamb e.t.c.- Του Βαγγέλη Παυλίδη

Αν και η εικονιζόμενη εφεύρεσή μου είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και εύχρηστη προτίμησα να βάλω δυο μπουτάκια στον φούρνο… ξέρετε τώρα , ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο, λάδι, τριμμένα με την λεμονόκουπα πάνω στο μπούτι, σκόρδο φυτεμένο εδώ κι εκει στο κρέας και, τέλος πάντων, αυτά είναι γνωστά. Ενω το αρνι ψήνεται στον φούρνο με τις σχετικές πατάτες εγω βρήκα την ευκαιρία για ένα δυο ούζα με την λακέρδα που έφτιαξα πριν μερικές μέρες… σιγά μην έκανα ποδηλατάδα.
Καλοφά‘οτο, που λέμε στην Ρόδο, ό,τι φτιάξατε και καλά κρασιά. Απο Δευτέρας στη γαλέρα πάλι και στο κουπί.

===

Though my lamb roasting invention pictured above works beautifully I chose instead to place a couple of lamb legs in the oven…  using a lemon half I rubbed them well with oregano, thyme, rosemary and olive oil, with garlic cloves etc…etc… etc.  While the lamb is roasting in the oven I grabbed the occasion to sit back and to enjoy a little ouzo. No bicycling for me.
Have fun then, enjoy your lamb and do wash it down with some good wine. Come Monday we’ll  all be back at the oars of the galley.


pavlidiscartoons.com - Apr 16, 2017

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More