Τρίτη, Δεκεμβρίου 11, 2012

Κάτω τα χέρια από τον Στέφανο Μάνο, ρε ανιστόρητοι


stefanosmanos


Οργή και αγανάκτηση προκάλεσε η είδηση οτι ο Στέφανος Μάνος βρίσκεται στη λίστα των υπο έλεγχο για αδικαιολόγητο πλουτισμό.

Ο βετεράνος πολιτικός απάντησε αμέσως στις φήμες δηλώνοντας: “Δεν έγινα αδικαιολόγητα πλούσιος, έγινα δικαιολογημένα φτωχός”.

Κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό αν σκεφτεί κανείς την καριέρα του Στέφανου Μάνου: Με ότι ασχολήθηκε τα έκανε σκατά.

Ποιός μπορεί να ξεχάσει οτι ο Στέφανος Μάνος ως μέλος της Κυβέρνησης Μητσοτάκη ήταν ο ιθύνων νους πίσω από τον διπλασιασμό της τιμής της βενζίνης σε μια νύχτα; Εκείνο το βράδυ οι μισοί Έλληνες είχαν κοιμηθεί βρίζοντας τον Μητσοτάκη και ο Στέφανος Μάνος πέτυχε το ακατόρθωτο: Το επόμενο πρωί να βρίζουν τον Μητσοτάκη και οι άλλοι μισοί.

Οι πολιτικοί του σαλτιμπαγκισμοί αποτελούν ακατάρριπτο ρεκόρ (όσο κι αν προσπαθεί ο Ανδρουλάκης να τον φτάσει).

Μετά το καταστροφικό του πέρασμα από τη ΝΔ, συνειδητοποίησε οτι ο Γιωργάκης είχε “όραμα” (κοινή η μοίρα των μωρών) και εξελέγη Βουλευτής με αρχηγό τον Πανύβλακα.

Στη συνέχεια ίδρυσε και διέλυσε σε χρόνους ρεκόρ 2-3 κόμματα. Φιλελεύθεροι, Ταύροι, Δράση και πάει λέγοντας. (Δες εδώ τί έγραφε το Μάτι όταν ιδρύθηκε η Δράση).

Στις προτελευταίες εκλογές ολοκλήρωσε την επιθεωρησιακού χαρακτήρα πολιτική του καριέρα συνεργαζόμενος μέχρι και τον …Βαλλιανάτο.

Η κωμική πλευρά της καριέρας του έφτασε στο απόγειο οταν αποχώρησε από το Κόμμα που ο ίδιος ίδρυσε και του οποίου ήταν πρόεδρος (!!!)

Ακόμα και ο πιο αδαής και ανιστόρητος πολίτης πολίτης αυτής της χώρας μπορεί να καταλάβει οτι ο Στέφανος Μάνος αποκλείεται να έχει καταφέρει να γίνει αδικαιολόγητα πλούσιος.

Είναι παντελώς ανίκανος.

 Από amantomatimou

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More