Τρίτη, Αυγούστου 14, 2012

Στην παρουσίαση του e-book του Πάγκαλου, αποσπάσματα θα διαβάσει ο... Ακης...


Ενα από τα πολλά και καλά σχόλια, που με χιούμορ αλλά και ειρωνεία, πολλοί χρήστες των social media ανέβασαν στο διαδίκτυο για το νέο e-book, "Μαζί τα φάγαμε", του Θόδωρου Πάγκαλου.
Στο στόχαστρο τους και τα όσα δήλωσε σήμερα, Τρίτη, στον ΣΚΑΙ.
Διαβάστε μερικά από... τα σημερινά σχόλια που ανέβασαν στο Twitter:

@jazzinherenarnd Πρεζάκι σήμερα στο τραίνο μου ζήτησε 3,99EUR ακριβώς.Υποψιάστηκα οτι τα θέλει για να αγοράσει το"βιβλίο"του #pangalos &δεν του έδωσα τίποτα

@G_Karras Ρε σεις μην ασχολείστε με τον #pangalos αφήστε τον να ξεχαστεί.... Φτάνει πια με τον καραγκιόζη

@TsegBoy Καλή χώνεψη! @tpangalos Κυκλοφόρησε σε ηλεκτρονική μορφή το βιβλίο του Θ.Πάγκαλου «Τα φάγαμε όλοι μαζί»

@aNameToCome το βιτριολικό roller-coaster from hell του Πάγκαλου RT @tpangalos: Ο Πάγκαλος στην Πρώτη Γραμμή στο ΣΚΑΙ:

@omorfipolicom Θόδωρε, εμείς τον ήπιαμε.

@dohant Pangalos' update: από το "μαζί τα φάγαμε" στο "μαζί τα τρώμε"#Θεός

@Vagelisgiakoumi Συγνωμη αλλα ο παγκαλος δεν φτανει τοσα χρονια που πληρώναμε θελει κ αλλα το βιβλιο του το πουλαει ηλεκτρονικά 3.99 ευρω

@MihalelisDim Αυτα που λεει ο κ.Παγκαλος ειναι απιθανα! Προκειται για ανθρωπο που εχει κυβερνησει πανω απο 20 χρονια και μιλαει σαν επισκεπτης!

@gvftanipia Στη Δικαιοσυνη η ομολογια ειναι η μητερα των αποδειξεων.Ο Παγκαλος με τη φραση μαζι τα φαγαμε παραδεχεται την κλοπη που εκανε ο ιδιος .

@andrewlouka Ο Παγκαλος και μερικοι άλλοι πολιτικοι που έχουν το θράσος να μιλούν ακόμη, μου προκαλούν μια απίστευτη αηδία που θέλω να ξερασω Πάνω τους

@faufauxqa Όπου και να ταξιδέψω, η Ελλάδα λιγώνει.

@akysmitsoulis ... φαντάζομαι ότι στην παρουσίαση του βιβλίου του πάγκαλου θα διαβάσει αποσπάσματα ο άκης... Βέβαια τα "φάγανε μαζί" με πολλούς... αλλά σε καμία περίπτωση με όλους!

@agitsakk Παγκαλε μαζι τα φαγαμε χωρια πειναμε

@afroui Σα τα ελληνικά κοκορέτσια και κοντοσούβλια, πουθενά RT“@Fauxfauxqua: Όπου και να ταξιδέψω, η Ελλάδα λιγώνει. #pangalos”

@Kamariniagr Τελικά το e-book του Πάγκαλου τα ρίχνει μόνο στον Άκη

@ChristosKtr Και οκ πες οτι μαζι τα φαγαμε!Δεν βλεπω να ειπε ναι σε καποιο ρουσφετι ο Κος Παγκαλος!Ηταν σε διαιτα τοσα χρονια;;

@antsket Ο Παγκαλος με το "μαζι τα φαγαμε" τσουβαλιαζει εναν ολοκληρο λαο και διαμαρτυρεται οταν καποιοι τσουβαλιαζουν 500 πολιτικους.

@KouKi_GR Ο Παγκαλος αφού απέτυχε παταγωδώς σαν πολιτικός , σκεφτηκε να γίνει ξεμπροστιαστής! ..... Ασε μας χοντρουλίτσε μας!

@nikakious Αυτο που ο Παγκαλος θα βγάλει και λεφτά επειδή τα έφαγε με ξεπερνάει.

@gianniskafatos Αν εχει στοιχεια να τα γραψει με ονοματα ο κ.Παγκαλος.Να δουμε ποιοι τα εφαγαν κ με ποιους. Οχι ασαφειες καφενειου Αυτοι εφαγαν εμεις νηστικοι

@ANTONIOJBELIOTI Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ !!!!!!!!!!!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More