Παρασκευή, Δεκεμβρίου 08, 2017

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού - Πότε θα επηρεαστούν τα Δωδεκάνησα - VIDEO

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται αύριο Σάββατο στη Δυτική Ελλάδα και την Κυριακή στην Ανατολική χώρα με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες και τα χιόνια ακόμα και σε ημιορεινές περιοχές της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, οι περιοχές που θα επηρεαστούν με ισχυρές βροχές και καταιγίδες είναι:

1. Η Δυτική Ελλάδα από τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου έως τις πρωινές ώρες της Κυριακής. Επισημαίνεται ότι τη νύχτα προς την Κυριακή χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας.

2. Η Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου καθώς και τα Δωδεκάνησα την Κυριακή έως το απόγευμα. 

Πηγή: ΕΜΥ / enikos.gr -  Dec 08, 2017 
______________________

Κύμα κακοκαιρίας με χιόνια και καταιγίδες 

προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου


Για κύμα κακοκαιρίας που θα επηρεάσει περισσότερο τη δυτική Ελλάδα και θα φέρει έντονα φαινόμενα με καταιγίδες, ακόμα και πυκνές χιονοπτώσεις, κάνει λόγο ο μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου.

«Στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ευρώπη επίκειται κακοκαιρία και μάλιστα κατά τόπους με έντονα καιρικά φαινόμενα, πολύ δυνατούς ανέμους και χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο» ανάφερε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, το σύστημα αυτό αναμένεται να επηρεάσει το Σαββατοκύριακο και τη χώρα μας. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη:

*
Πηγή:documentonews.gr - Dec 08, 2017

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More