Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018

Προβολή των νησιών της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στο CNN

Στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο του ομίλου CNN International θα διαφημιστεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Στόχος είναι η αποτελεσματικότερη προώθηση του προορισμού και του τουριστικού προϊόντος του, αποφεύγοντας τον κατακερματισμό των ενεργειών προβολής σε διάφορα τηλεοπτικά δίκτυα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ροδιακή» πέρα από τη δημιουργία του τηλεοπτικού σποτ, η συνεργασία με το CNN θα περιλαμβάνει και τη διεξαγωγή έρευνας, η οποία θα αποτυπώνει και τα αποτελέσματα από την προβολή, μέσω του δικτύου, στο κοινό.

Εκτιμάται ότι πάνω από 450 εκατομμύρια σπίτια και ξενοδοχεία παρακολουθούν το CNN σε όλο τον κόσμο, καταγράφονται πάνω από 3 δισεκατομμύρια αναγνώσεις σελίδων στο website ανά μήνα, πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες το ακολουθούν σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, πάνω από 270 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες το χρησιμοποιούν ως πηγή ενημέρωσης ανά μήνα, ενώ πραγματοποιούνται πάνω από 500 εκατομμύρια προβολές των βίντεό του ανά μήνα.

Πρέπει ειδικά να τονιστεί ότι το CNN είναι το πρώτο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο σε όλες τις μετρήσεις για όλες τις πλατφόρμες, δηλαδή τηλεόραση, διαδίκτυο και κοινωνικά δίκτυα, ενώ έχει σχεδόν 45% περισσότερους τηλεθεατές από το BBC.


ert.gr - May 21, 2018

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More