Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Ρόδος: Τα «μαζεύει» ο Βρετανός – Η μήνυση θα υποβληθεί

Διαψεύδει τα ρεπορτάζ των Μέσων Ενημέρωσης της Βρετανίας, κάνοντας λόγο για παραποίηση των δηλώσεων του Stephen Moss, που νοσηλεύεται -μετά από χειρουργική επέμβαση- στο Νοσοκομείο Ρόδου, φίλη της οικογένειας.

Σε επιστολή της,  με τίτλο «Η αλήθεια για τον Stephen Moss και τη θεραπεία του στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου», που δημοσιεύει η εφημερίδα «Δημοκρατική», η κ. Lynn Fearn αναφέρει πως ούτε η ίδια, ούτε ο ασθενής και η σύζυγός του δεν είπαν τίποτα κακό στα Αγγλικά ΜΜΕ για το Νοσοκομείο, υποστηρίζοντας ότι η ιστορία παραποιήθηκε στη χώρα της.

«Το μόνο που είπαν, υποστηρίζει, είναι ότι στην Ελλάδα τα νοσοκομεία είναι διαφορετικά από την Αγγλία και συγκεκριμένα ότι οι ελληνικές οικογένειες ενδιαφέρονταν για τους ασθενείς-συγγενείς τους και ότι δεν ήταν αρκετό το νοσηλευτικό προσωπικό».

Η κ. Lynn Fearn τονίζει ότι ο ασθενής εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για τη φροντίδα που του παρείχαν οι γιατροί στη Ρόδο, καθιστώντας σαφές ότι το μόνο πρόβλημά ήταν με την ασφαλιστική του εταιρία.

Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου, Κατερίνα Χατζηστρατή, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Ρόδου, ανέφερε ότι η μήνυση εναντίον του Βρετανού, παρ’ ότι αυτός -μέσω οικογενειακής φίλης- ισχυρίζεται ότι παραποιήθηκαν οι δηλώσεις του, θα υποβληθεί.

«Επιτέλους, είπε,  πρέπει να σταματήσει η δυσφήμηση του Νοσοκομείου».

Ερωτηθείσα για τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, που υϊοθετεί τις καταγγελίες του Βρετανού, η κ. Χατζηστρατή δήλωσε ότι «ο πρόεδρος θέλει να έχει δίκιο ο Άγγλος, γιατί αυτό εξυπηρετεί τις σκοπιμότητές του».

Εν τω μεταξύ, εκπλήξεις προανήγγειλε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ρόδου.
«Εντός των ημερών, τόνισε, θα αποκαλυφθούν πολλά πράγματα. Θα σας έχουμε εκπλήξεις».


ert.gr - July 11, 2017

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More