Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Η Λίνδος, η ΔΕΗ κι ένας με μεγάλα φρύδια - Του Βαγγέλη Παυλίδη


Το θερμόμετρο να παίζει ανάμεσα στος 39 και 41 C, ανάλογα με το που στεκόσουνα κι εμείς, η Νοομι κι εγώ έπρεπε να πάμε στην Λίνδο, για μια φίλη που είχα 30 σχεδόν χρόνια να την δω. Με την συνεργία του καύσωνα ήταν μια τραυματική εμπειρία.

Πανέμορφη η Λίνδος μα κάποιος πρέπει να κάνει κάτι με το κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί εκεί.

Δεν ξέρω τι, δεν είναι δουλειά μου να βρώ λύσεις, ας συνέλθουνε συγκοινονιολόγοι, πολιτικολόγοι, τροχονόμοι, αρχιτέκτονες, γεφυροποιοί, μέντιουμ και δεν ξέρω τι άλλο κι ας βρουνε μια λύση. Η κατάσταση είναι απελπιστική και τελικά βλάπτει την ίδια την Λίνδο.

Η αγανάχτηση μόνο κακά σχόλια προκαλεί.

Κάθισα λοιπόν κάπου ν’ ανασάνω, να πάρω έναν φραπέ κι ένα ανψυκτικό (χωρίς απόδειξη). Κι επειδή “αργία μήτηρ πάσης κακίας” κι επειδή οι ιδέες κατεβαίνουν πολλές φορές με το έτσι θέλω, ιδού η ιδέα που μου κατέβηκε καθώς προσπαθούσα να αναψυχθώ.

ΥΓ. Και κάτι άλλο μια κι είμαστε εδώ. Μαθαίνουμε πως η ΔΕΗ θα μας κόψει πάλι το ηλεκτρικό σήμερα Παρασκευή, ώρες 10.00 με 12.00. Σ’ ευχαριστούμε, ω εταιρεία (Σαββόπουλος) που διαλέγεις την κατάλληλη ημέρα και ώρα. Ετσι που να σταματήσουν ανεμιστήρες και κλιματιστικά, να λυώσουν οι πάγοι σε ψυγεία και καταψήκτες, να γίνουν γαλατάκι τα παγωτά. Την στιγμή που ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο, κι ας είναι μπάρ κι εστιατόρια γεμάτα με χιλιάδες γηγενείς και τουρίστες που γηρεύουν λίγη δροσιά κι ας διαθέτουν οι Δήμοι και το κράτος κλιματιζόμενους χώρους πρώτης ανάγκης, για όσους έχουν πρόβλημα. Σ’ ευχαριστώ, ω παντοδύναμη Εταιρεία.


pavlidiscartoons.com - Jun 30, 2017

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More