Πέμπτη, Ιουνίου 15, 2017

Εμφανίστηκε ο Ροδίτης γιατρός που είχε εξαφανιστεί στην Εθνική, στο ύψος της Ακράτας έξω από το ιατρείο του

Αίσιο τέλος είχε η ιστορία εξαφάνισης του 46χρονου γιατρού από τη Ρόδο, ο οποίος ζούσε και εργαζόταν στην Αθήνα και του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από τη Δευτέρα. 

Το αυτοκίνητο του γιατρού είχε βρεθεί στην εθνική οδό Αθηνών-Πατρών, στο ύψος της Ακράτας, σταματημένο δεξιά στον δρόμο με αλάρμ. Ο γιατρός ήταν άφαντος. Το αυτοκίνητό του είχε βρεθεί εκεί για άγνωστο λόγο, ενώ εν τω μεταξύ τον περίμεναν οι γονείς του στη Ρόδο.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. είχαν βρει τα έγγραφά του μέσα στο αυτοκίνητό του, ειδοποίησαν τους γονείς του και από εκεί και πέρα κινήθηκε η όλη διαδικασία για την ανεύρεσή του. Επί δύο ημέρες, μάλιστα, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. με σκυλιά έψαχναν όλη τη γύρω περιοχή από εκεί που βρέθηκε το αυτοκίνητο του γιατρού, αναζητώντας ίχνη ζωής, ενώ από την αρχή φάνηκαν να είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η υπόθεση έκλεισε σήμερα με αίσιο τρόπο, όταν ο γιατρός εμφανίστηκε μόνος του στο ΑΤ
Ομονοίας.

Πηγή: iefimerida.gr - Jun 15, 2017
____________________

Βρέθηκε ο γιατρός που εξαφανίστηκε στην Ακράτα - Εντοπίστηκε έξω από το ιατρείο του

Εντοπίστηκε σήμερα το πρωί ο 43χρονος καρδιοχειρουργός Γιώργος Φιλιππάκης ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Δευτέρα, καθώς το αυτοκίνητό του είχε βρεθεί κλειδωμένο στην εθνική οδό Πατρών – Αθηνών στο ύψος της Ακράτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr ο 43χρονος εντοπίστηκε  έξω από το ιατρείο του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας όπου και καταθέτει σχετικά με τις συνθήκες εξαφάνισης του.

Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στους patrastimes ότι ο 43χρονος λίγες ημέρες πριν την εξαφάνισή του είχε καταθέσει στον ιατρικό σύλλογο Αθηνών αίτηση ανάκλησης λειτουργίας του ιατρείο του. Ως προς τις συνθήκες της εξαφάνισης του φέρεται όταν εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του να έκανε  ωτοστόπ και να επιβιβάστηκε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο τον μετέφερε σε διασταύρωση  όπου και αποβιβάστηκε για να ακολουθήσει άγνωστη κατεύθυνση.

Για την εξαφάνισή του είχε σημάνει Silver Alert, μετά από εισαγγελική εντολή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος γιατρός είναι καλά στην υγεία του.

Πηγή: patrastimes.gr - Jun 15, 2017

____________________

Εντοπίστηκε ο 43χρονος γιατρός που είχε εξαφανιστεί στην Ακράτα

 Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 43χρονου γιατρού που εξαφανίστηκε εδώ και σχεδόν δυόμιση ημέρες στην Ακράτα, καθώς παρουσιάστηκε μόνος του νωρίτερα το μεσημέρι στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας και δήλωσε το παρόν. Είναι καλά στην υγεία του, απλά είναι ταλαιπωρημένος και φέρεται να αντιμετωπίζει κατάθλιψη.
AdTech Ad

Όλα ξεκίνησαν προχθές τα μεσάνυχτα όταν εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου και με αναμμένα τα αλάρμ, επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα, με εκείνον άφαντο.

Στην περιοχή στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με έρευνες στα δύσβατα σημεία και από τη ΕΜΑΚ, όμως εκείνος όπως αποδείχτηκε περιφερόταν και γύρισε μόνος του στην Αθήνα.

Οι Αρχές από την πινακίδα και την άδεια κυκλοφορίας που βρήκαν στο ντουλαπάκι, επικοινώνησαν προχθές με την οικογένεια του αγνοούμενου στη Ρόδο, όπου τους ανέφεραν πως ο γιος τους την ίδια ημέρα που εξαφανίστηκε τους είχε εκφράσει την πρόθεση να φύγει από Αθήνα και συγκεκριμένα από Πατήσια όπου μένει και να τους επισκεφτεί στην Ρόδο και πως δεν γνώριζαν τι λόγο είχε να φτάσει στην Ακράτα...

Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ο 43χρονος είναι καλά, βρέθηκε και έτσι η περιπέτεια για εκείνον έλαβε τέλος όπως και η αγωνία για τους δικούς του ανθρώπους.


http://news247.gr - Jun 15, 2017

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More