Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

"Αδωνις Γεωργιάδης" έγραφε ως αποστολέα η βόμβα στον Σόιμπλε...

Με ελληνικά γραμματόσημα, σφραγίδα της "AIR MAIL" των ΕΛ.ΤΑ. και τα στοιχεία του αντιπροέδρου της ΝΔ εστάλη η βόμβα στον Σόιμπλε. Αυτή είναι επίσημη ενημέρωση που έλαβαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ οι ελληνικές Αρχές από τις γερμανικές, μέσω του συνδέσμου μας στην Europol.

Πιο συγκεκριμένα, οι Γερμανοί αξιωματικοί υποστήριξαν πως η επιστολή έφερε ελληνικά γραμματόσημα, σφραγίδα της "Air Mail" των ΕΛ.ΤΑ. και στα αγγλικά γραμμένα τα στοιχεία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη:

Georgiadis Spyridon Adonis
Akadimias 84
New Democracy
10678
Athina, Attica, Greece

Αμέσως και σύμφωνα με τις πληροφορίες του NEWS 247, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκος Τόσκας ενημέρωσε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ και τον καθησύχασε.

Οι ελληνικές Αρχές αναμένουν αυτή την στιγμή να ενημερωθούν για το αν η επιστολή είχε στο εσωτερικό της ενεργή βόμβα, με εκρηκτική ύλη ή ήταν απλά μία εκφοβιστική ενέργεια από άγνωστους δράστες, πιθανόν κάποια τρομοκρατική οργάνωση της χώρας μας. Στο παρελθόν τέτοιες ενέργειες έχουν γίνει από την Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς σε συνεργασία με την FAI.

Στη περίπτωση που οι ελληνικές Αρχές ενημερωθούν μάλιστα ότι όντως η βόμβα ήταν ενεργή, θα αναζητήσουν ευθύνες στην αρμόδια υπηρεσία του αεροδρομίου και των ΕΛ.ΤΑ., για να διαπιστώσουν πως είναι δυνατόν να πέρασε από τον έλεγχο ένα τέτοιο δέμα.

Η αντίδραση Γεωργιάδη

"Δυστυχώς είναι αλήθεια και καθόλου αστείο πλέον. Η στοχοποίηση μου από τρομοκράτες είναι συνεχής" έγραψε στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.


news247 - Mar 15, 2017

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More