Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

«Μέρισμα» στους συνταξιούχους και αναστολή του ΦΠΑ στα νησιά… - Video

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης -

«Μέρος του πλεονάσματος να επιστραφεί σε αδύναμα κοινωνικά στρώματα» είναι η εντολή του πρωθυπουργού και ενώ η διαπραγμάτευση με τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας για τη δεύτερη αξιολόγηση βρίσκεται εν πλήρη εξελίξει.

Η κυβέρνηση, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Real.gr, αποφάσισε ότι η κοινωνική ομάδα που θα ενισχυθεί είναι οι συνταξιούχοι.

Ήδη το σχετικό σχέδιο νόμου έχει ετοιμαστεί και έχει αποσταλεί στο οικονομικό επιτελείο για την τελική επεξεργασία, προκειμένου εν συνεχεία -άμεσα- να κοστολογηθεί από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους.
Το Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με τις αποκλειστικές- και διασταυρωμένες- πληροφορίες του Real.gr, εξετάζει πολύ σοβαρά το θέμα της αναστολής του ΦΠΑ στα νησιά από την αρχή της νέας χρονιάς.

Το θέμα συζητήθηκε σε σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα το πρωί της Τρίτης και ήδη η σχετική επεξεργασία βρίσκεται στο υπουργείο Οικονομικών για την τελική επεξεργασία.

Τις σχετικές αποφάσεις αναμένεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, πιθανότατα στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, το βράδυ του Σαββάτου.

Ταυτόχρονα, δια της διπλωματικής οδού, προγραμματίζονται οι συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής, την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή, με κορυφαίους ευρωπαίους ηγέτες, για το θέμα της διαπραγμάτευσης.

Πηγή: real.gr - Dec 08, 2016

Ο ΑΝΤ1 για το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Real.gr

Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Real.gr, σύμφωνα με το οποίο η κυβέρνηση εξετάζει «μέρισμα» στους συνταξιούχους και αναστολή του ΦΠΑ στα νησιά, αναφέρθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Δείτε το σχετικό βίντεο:
Πηγή: real.gr - Dec 08, 2016

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More