Τρίτη, Ιουλίου 31, 2012

Δίκαια είναι πια έτοιμη μια λαϊκή εξέγερση

 «ΟΛΑ τα "νέα μέτρα" που μας επιτάσσουν οι ανηλεείς δανειστές και προετοιμάζουν οι δικοί μας ηγέτες, περιστρέφονται πάλι στις περικοπές μισθών, συντάξεων και επιδομάτων!..

...Τα ίδια Παντελάκη μας!.. Δεν τους έγινε μάθημα η καταστροφή και των Ελλήνων και της Οικονομίας που επέφεραν τα προηγούμενα ίδια μέτρα...


...Αντί, λοιπόν, να στραφούν στις υπαρκτές πλουτοπαραγωγικές μας πηγές, ευκολότερο θεωρούν το «κούρεμα» μισθών – συντάξεων κ.λπ.

Δίκαια είναι πια έτοιμη μια λαϊκή εξέγερση, με οδυνηρές συνέπειες!..».

Τα παραπάνω δεν τα γράφει συντάκτης του «Ριζοσπάστη», αλλά ο «Αδέσμευτος Τύπος» , σήμερα και μάλιστα φέρουν την υπογραφή του εκδότη του Δημήτρη Ρίζου.

Φυσικά πρόκειται για υποκρισία στο τετράγωνο. Η φυλλάδα αυτή που επιθυμεί να εκφράσει την λεγόμενη λαϊκή δεξιά, όχι μόνο θα προβοκάρει και θα συκοφαντήσει μια οποιαδήποτε λαϊκή εξέγερση, αλλά και μέχρι τώρα στέκεται απέναντι σε κάθε εργατική κινητοποίηση, επικαλείται μόνιμα την επιβολή «του νόμου και της τάξης», ζητάει περισσότερη κρατική καταστολή και στηρίζει απόλυτα, τον πρωθυπουργό της λαϊκής καταστροφής και δυστυχίας Α. Σαμαρά.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More