Σάββατο, Μαΐου 30, 2015

Πάτμος- Άγιο είχαν 51χρονη Γαλλίδα και ο 12χρονος γιος της. Μαζί με τη γουρούνα, εκσφενδονίστηκαν στα χωράφια .

Άγιο είχαν 51χρονη Γαλλίδα και ο 12χρονος γιος της όταν η γουρούνα που οδηγούσε έπεσε από ύψος τριών μέτρων σε  χωράφια λίγο πριν το Γροίκο.
 
Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 12 και μισή το μεσημέρι όταν σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η γουρούνα που οδηγούσε 51χρονη αλλοδαπή και στην οποία επέβαινε ο δωδεκάχρονος γιος της, με κατεύθυνση από Χώρα σε Γροίκο ξέφυγε από την πορεία της και εκσφενδονίστηκεστην κυριολεξία μαζί με τους επιβαίνοντας  κάτω από το δρόμο μέσα στα χωράφια από ύψος 3 μέτρων.
 

Την αλλοδαπή που καλούσε σε βοήθεια άκουσαν οι γείτονες και ειδοποίησαν το Κέντρο υγείας και το Αστυνομικό τμήμα. Πρώτος έφτασε ο γιατρός κ. Τσουκαλάς που μένει εκεί κοντά,  και ο οποίος είχε πριν από λίγο επιστρέψει στο σπίτι του από εφημερία μετά από ενημέρωση του από το γιατρό του Κέντρου υγείας.

Στη συνέχεια έφθασαν όργανα του αστυνομικού τμήματος και μετά το ασθενοφόρο του Κ.Υ.Πάτμου. Μητέρα και γιος ανασύρθηκαν από τα χωράφια μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ.Πάτμου. 

Εκεί διαπιστώθηκε ότι η μητέρα είχε κάταγμα ωμοπλάτης και βραχιονίου, ο δε 12χρονος γιος της εκδορές. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τα αστυνομικά όργανα στην επιτόπια αυτοψία που εκαναν δεν εντόπισαν σημάδια φρεναρίσματος.
 
Διακομίστηκαν 5 και μισή με ελικόπτερο  του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Ρόδου.


πηγή:  patmostimes

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More