Πέμπτη, Νοεμβρίου 29, 2012

Ο Σαμαράς στην ταινία του Παπακαλιάτη

Όπως θα είδατε όλοι χθες, ένας βουλευτής των Τρικάλων παραπονέθηκε για τη συμμετοχή του σε μια υποεπιτροπή για τους υδάτινους πόρους, επειδή πληρώνεται μια φορά το μήνα κι αυτός αναγκάζεται να πηγαίνει καναδυό φορές την εβδομάδα, θυσιάζοντας το χρόνο του, αφού έχει κι άλλες δουλειές. Όπως είπε και ο ίδιος, αυτές οι άλλες δουλειές είναι συνεντεύξεις και συμμετοχές σε τηλεοπτικά πάνελς.

Όλα αυτά φυσικά δε μας ξαφνιάζουν, γνωρίζουμε τον λόγο ύπαρξης των βουλευτών στις επιτροπές (και γενικά στη βουλή). Αυτό που κάνει κακή εντύπωση είναι ο βαθμός ηλιθιότητας του συγκεκριμένου βουλευτή που το παραδέχεται on air και δεν το παίρνει πίσω. Επίσης, με δυσαρέστησε πάρα πολύ και το πόσο αμόρφωτος είναι. Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει φράση χωρίς συντακτικό λάθος και χωρίς να φανεί η προφορά του.

Θα τον διαγράψει άραγε ο Σαμαράς ή έχει κι αυτός άλλες δουλειές; Τι δουλειές; Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» έμαθε για τη συμμετοχή του πρωθυπουργού μας στην ταινία του Παπακαλιάτη «Αν» και σας παρουσιάζει την πιο καυτή σκηνή:








Πηγή: Mediasoup

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More