Σάββατο, Ιουνίου 08, 2024

Μητσοτάκης: Αλαζονεία και φόβος για την ψήφο διαμαρτυρίας – «Δεν κλείνω τα μάτια στην απογοήτευση»


 

Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στην πλατεία Συντάγματος, μίλησε απόψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας για άλλη μία φορά τον μεγάλο του φόβο για το ενδεχόμενο της κρίσιμης πολιτικής φθοράς, λόγω της απογοήτευσης των πολιτών και της ενδεχόμενης ύπαρξης μεγάλης αποχής. Παράλληλα, σε ένα κρεσέντο αλαζονείας, είπε ότι το κυβερνών κόμμα είναι το μόνο κόμμα αξιοπιστίας, ενώ παρουσίασε μία εικόνα πλασματικής ευημερίας. 

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν, εάν και όπως είπε «δεν κλείνω τα μάτια στον κόπωση και την απογοήτευση. Δεν πρέπει αυτά τα συναισθήματα να μας οδηγήσουν σε νέες περιπέτειες. Την διαδρομή που ακολουθούμε δεν θα την παίξουμε στα ζάρια»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλούσε για την κατάσταση στην χώρας μας, λες και δεν υπάρχει κανένα κοινωνικό πρόβλημα, την ίδια στιγμή που η ακρίβεια θερίζει τα νοικοκυριά και το αίσθημα ανασφάλειας διευρύνεται ολοένα και περισσότερο. Μάλιστα, ο πρωθυπουργός επιτέθηκε στα κόμματα της αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι θέλουν να αναβιώσουν τον «λαϊκισμό των παροχών». Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προχωράει σε ακοστολόγητες προτάσεις, ενώ, «κάποιοι τάζουν συντάξεις 4000 ευρώ και στη μέση ένας άχρωμος τρίτος που μιμείται τον δεύτερο για να πάρει τη θέση του. Αυτή είναι μια βαβέλ αναξιοπιστίας». Επίσης, χαρακτήρισε τους εκπροσώπους των εκ δεξιών κομμάτων, ως «τηλεμπόρους της εθνικής ευαισθησίας και της πίστης».

Αντί να απολογείται προχωράει σε επιθέσεις για το ψήφισμα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου

Ταυτόχρονα, ο πρωθυπουργός προχώρησε σε επίθεση κατά των ευρωβουλευτών που ανέδειξαν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κράτος δικαίου και η δημοκρατία επί κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Για το ψήφισμα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, προέτρεψε τους πολίτες, λέγοντας «να είναι απέναντι σε αυτούς που βρέθηκαν για χρόνια στην Ευρώπη, μόνο και μόνο για να δυσφημούν την πατρίδα μας. Που έφτασαν στο σημείο μέχρι και να ζητήσουν τη διακοπή της κοινοτικής χρηματοδότησης. Τέτοιους εκπροσώπους δεν τους θέλουμε».

Σηκώνουμε το γάντι, η ΝΔ θα είναι η μεγάλη νικήτρια το βράδυ της Κυριακής, όλη η Ελλάδα θα είναι πάλι μπλε, τόνισε ο πρωθυπουργός. Και συμπλήρωσε ότι μόνο η ΝΔ έχει σχέδιο διεκδικήσεων στην Ευρώπη για την επόμενη πενταετία.

Τέλος, ο πρωθυπουργός είπε ότι «Ευρώπη» είναι οι μεγάλες και μικρές καθημερινές νίκες, που δείχνουν ότι είμαστε στον σωστό δρόμο και συμπλήρωσε: «αν άλλοτε παλέψαμε να «Μείνουμε Ευρώπη», τώρα «Είμαστε Ευρώπη».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είπε τίποτα για το γεγονός, ότι η Ελλάδα είναι προτελευταία στην ΕΕ σε ο,τι αφορά την καταναλωτική δύναμη των πολιτών και σε ο,τι αφορά την επιβολή έμμεσων φόρων, είναι στις πρώτες χώρες. Η ομιλία του ήταν ένα μνημείο αλαζονείας και κυνισμού, τη στιγμή που οι πολίτες δυσκολεύονται να βγάλουν το μήνα.

Διαβάστε επίσης:=> ΕΔΩ


Κασσελάκης από Πάτρα: Το στοίχημα μας είναι να ξανανιώσουμε όλοι οι Έλληνες περήφανοι για τις ζωές μας (Video)

Προσωπική διαφήμιση 401.000 ευρώ ο Μητσοτάκης στο Facebook και… μόνο 377.000 η Νέα Δημοκρατία

ΣΥΡΙΖΑ για τα ψέματα Μητσοτάκη στην Κέρκυρα: «Η κατρακύλα τους δεν έχει όριο – Ο λαός έχει αξιοπρέπεια» (Video)

Όταν ο Μάριος Κάτσης «στρίμωχνε» τον Ορέστη Ομράν: «Κ. Μητσοτάκη θα φορτωθείτε τον συκοφάντη» (Video)


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More