Τρίτη, Μαΐου 07, 2024

Ένα ακόμη διεθνές τουρνουά τένις «SENIORS», ξεκινά σήμερα 7/5 στη Ρόδο


 

Ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης φιλοξενεί, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ένα από τα πιο αναμενόμενα γεγονότα του τένις, το Τουρνουά MT200 Rhodes ITF Seniors 2024 by The Ixian Grand & All Suites. Η διοργάνωση είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τένις (ITF), ενισχύοντας έτσι την παγκόσμια αναγνώριση και το κύρος του. 



Το τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 14 Μαΐου, και αναμένεται να φιλοξενήσει 180 αθλητές από 18 διαφορετικές χώρες. Ο αριθμός αυτός αποτελεί ρεκόρ, αφού ξεπέρασε τις συμμετοχές από τα προηγούμενα έτη. Η διοργάνωση του 2023 είχε αποσπάσει την διάκριση της ITF για το επίπεδο της, καθώς και τα εγκωμιαστικά σχόλια των αθλητών που συμμετείχαν. 


Το τουρνουά στη Ρόδο, πέρα από στιγμές διασκέδασης και συναρπαστικούς αγώνες, αποτελεί μία ευκαιρία για την προώθηση του τένις στην περιοχή, καθώς και για την προβολή του νησιού στους λάτρεις του αθλήματος παγκοσμίως. Η συμμετοχή των αθλητών από τις χώρες όπως, η Ελλάδα, η Τουρκία, η Μεγάλη Βρετανία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Πολωνία και πολλές άλλες, ενισχύει την ποικιλομορφία και το επίπεδο του αθλητισμού που θα παρακολουθήσουν οι θεατές και οι φίλοι του τένις. 

Πηγή: ertnews.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More