Παρασκευή, Μαρτίου 01, 2024

Ρόδος: Έφτασε σήμερα το πρωί η πρώτη πτήση τσάρτερ της σεζόν (Photos)


Με πτήση της Ryanair από το Βερολίνο ξεκίνησε φέτος η τουριστική σεζόν στη Ρόδο. Η πτήση τσάρτερ προσγειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 10 το πρωί στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου μεταφέροντας 139 επιβάτες, στην πλειοψηφία τους Γερμανοί. 

Όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σχημάτισε, ως είθισται, αψίδα με πίδακες νερού για τους πρώτους επισκέπτες του νησιού. 

Τους τουρίστες καλωσόρισε στο νησί ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού Γιώργος Τόππος, ενώ στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου διένειμαν στους επισκέπτες ενημερωτικό υλικό, έντυπο και ψηφιακό, μικρές ελληνικές σημαίες και δώρα με τοπικά προϊόντα. 

«Η σεζόν ξεκινά με καλούς οιωνούς φέτος και τα μηνύματα είναι αισιόδοξα. Η Ρόδος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους και ασφαλείς προορισμούς σε όλο τον κόσμο και ελπίζουμε το 2024 να είναι τουριστικά καλύτερη χρονιά από το 2023. Εύχομαι καλό ξεκίνημα και ακόμη καλύτερη συνέχεια», δήλωσε ο αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Τόππος. 



Παρόντες στην υποδοχή ήταν επίσης: ο βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Υψηλάντης, ο αντιδήμαρχος Επικοινωνίας και Διοικητικών Υπηρεσιών Γεώργιος Πάττας, ο αερολιμενάρχης Βασίλειος Καταβενάκης, ο διευθυντής της Fraport αεροδρομίου Ρόδου Σάκης Ανυφαντής και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος του αεροδρομίου Μιχαήλ Μυλωνάς. 



Πηγή: ertnews.gr


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More